Trash

Απόστολος Ρουβάς: Αυτή η κουκλάρα είναι η σύντροφός του

Απόστολος Ρουβάς: Αυτή η κουκλάρα είναι η σύντροφός του
Απόστολος Ρουβάς: Τον έρωτά του για την Φανή αποκάλυψε ο διάσημος σεφ λίγο πριν από το έπαθλο επικοινωνία.

Ποια είναι η γοητευτική Φανή που έκλεψε την καρδιά του Απόστολου Ρουβά και δεν σταματά να μιλάει για αυτήν στους συμπαίκτες του στο Survivor. H εφημερίδα On Time αποκαλύπτει τα στοιχεία της γυναίκας που διατηρεί σχέση στην Ελλάδα ο Απόστολος Ρουβάς. Πρόκειται για τη Φανή Γιαβρίδου, μία εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα, η οποία σε παλαιότερες φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει εμφανιστεί και με στολή αεροσυνοδού. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού όταν πλέον είχε τελειώσει ο φημολογούμενος δεσμός του Απόστολου Ρουβά με τη Δανάη Μπάρκα.

Πιο αναλυτικά, μετά την ήττα του σε έναν αγώνα από τον Σπύρο Μαρτίκα θυμήθηκε την αγαπημένη και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως την λένε “Φανή”.

«Ξέρω ότι το βιντεάκι (σ.σ στο έπαθλο επικοινωνίας) θα είναι από φίλο μου, δεν θα είναι από το κορίτσι μου, την Φανούλα μου, η οποία… θα ήθελα πολύ να είναι στην επικοινωνία, αλλά δεν πειράζει», είπε ο Απόστολος Ρουβάς στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Φανή σε αγαπάει, σε λατρεύει. Μας έχει μιλήσει για σένα, Φανή. Περιμένουμε να σε γνωρίσουμε», συμπλήρωσε τότε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Μάλιστα, σε έναν άλλο αγώνα ο Απόστολος Ρουβάς σχημάτισε το αρχικό του ονόματός της (Φ από το Φανή) στον αέρα για να της αφιερώσει τη νίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments