Διεθνή

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τα “30 αργύρια” που πέταξε Ουκρανός στρατιώτης στον Λευκορώσο πρέσβη

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τα “30 αργύρια” που πέταξε Ουκρανός στρατιώτης στον Λευκορώσο πρέσβη

Πηγή Φωτογραφίας: Telegram

Ένας Ουκρανός πάνοπλος στρατιώτης, ετοιμάζει ένα πουγκί με 30 ασημένια νομίσματα (αργύρια) και το δίνει στον Λευκορώσο πρέσβη

Οι νέοι συσχετισμοί, αλλά και η αλλαγή των σχέσεων σε μέχρι πρότινος “αδελφούς” λαούς και παραδοσιακούς συμμάχους, προκύπτουν μέσα από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Ενδεικτικό αυτών των αλλαγών είναι ένα επεισόδιο που κατεγράφη από κάμερα, κι όχι τυχαία μεταξύ ενός Ουκρανού στρατιώτη και του Λευκορώσσου πρέσβη, κατά την αποχώρησή του.

Ένας Ουκρανός πάνοπλος στρατιώτης, ετοιμάζει ένα πουγκί με 30 ασημένια νομίσματα (αργύρια) και το δίνει στον Λευκορώσο πρέσβη.

Εκείνος δεν το δέχεται λέγοντας, «αυτή είναι εντολή για σένα όχι για μένα», ωστόσο ο Ουκρανός το πετάει πάνω στον πρέσβη, πριν αυτός αποχωρήσει, με εντολή να τα παραδώσει στον…επικεφαλής της συνοριακής υπηρεσίας της Λευκορωσίας.,

.Φυσικά, αυτή η κίνηση ήταν συμβολική, με τους Ουκρανούς να θέλουν να δείξουν πως η κάποτε αδελφή χώρα Λευκορωσία, είναι πλέον σύμμαχος της Ρωσίας και του Πούτιν, επιτρέποντας ρωσικά στρατεύματα να χρησιμοποιούν τα εδάφη της.

Τα «30 αργύρια» είναι ο συμβολισμός των χρημάτων που είχε λάβει ο Ιούδας για να προδώσει τον Ιησού Χριστό.

Το βίντεο ανάρτησε στο Telegram και ο σύμβουλος του Ουκρανού υπουργού Εσωτερικών, Αντόν Γκεραστσένκο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments