Αθλητισμός

Αναβολή στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός – Ο λόγος

Αναβολή στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός – Ο λόγος
Ο ΠΑΟΚ κάνει χρήση της πρόβλεψης του ΚΑΠ και ζητά αναβολή του παιχνιδιού της 4ης αγωνιστικής των playoffs με αντίπαλο τον Ολυμπιακό λόγω Ευρώπης - Απομένει η τυπική έγκριση!

Μετά το ματς της Λεωφόρου για την 3η αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη «μάχη» της Ευρώπης καθώς αντιμετωπίζει στις 7 Απριλίου τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ για τους «8» του Conference League. Μάλιστα, μία εβδομάδα αργότερα έχει οριστεί η ρεβάνς στο γήπεδο της Τούμπας που κρίνει το εισιτήριο της πρόκρισης…

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς πρόκειται για μία σπουδαία εβδομάδα για τους Θεσσαλονικείς που γράφουν ιστορία στην Ευρώπη. Στο ενδιάμεσο και συγκεκριμένα 9, 10 Απριλίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί η 4η αγωνιστική των playoffs, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας!

Ο ΚΑΠ, και συγκεκριμένα το άρθρο 4α, δίνει στους Θεσσαλονικείς το δικαίωμα να αιτηθούν αναβολή αγώνα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Είναι υποχρεωτική για τη διοργανώτρια αρχή ύστερα από έγγραφο αίτημα η αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου που ζητείται από ομάδα:

α) η οποία μετέχει σε προημιτελική, ημιτελική ή τελική φάση διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA».

Ο ΠΑΟΚ έκανε χρήση της πρόβλεψης και του δικαιώματος που του δίνει ο ΚΑΠ και πλέον απομένει η τυπική έγκριση προκειμένου να αναβληθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να αφοσιωθεί στην Ευρώπη!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments