Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Το 4-0 στο classico την αδικεί

Μπαρτσελόνα: Το 4-0 στο classico την αδικεί
Η Μπαρτσελόνα διέλυσε τη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη ξυπνώντας τις καλύτερες μνήμες από τις εμφανίσεις της και τις επιτυχίες της στα classico με τη Ρεάλ.

Βγαλμένη από τα καλύτερα της χρόνια και από εποχές… Μέσι και Τσάβι, η Μπαρτσελόνα ταπείνωσε τη Ρεάλ με 4-0 μέσα στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”!

“Κομμένη και ραμμένη” στις απαιτήσεις και το σχέδιο του … προπονητή Τσάβι, το classico εξελίχτηκε σε παράσταση για ένα ρόλο!

Δύο γκολ πέτυχε Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και από ένα οι Ρόναλντ Αραούχο και Φεράν Τόρες, με το αποτέλεσμα να έχει “κλειδώσει” για τη Μπαρτσελόνα από το 51ο λεπτό!

Σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα χρόνια, η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που “έπιασε απ’ το λαιμό” την αντίπαλό της στα πρώτα λεπτά. και οι Μαδριλένοι έδειξαν ανήμποροι ν΄ αντιδράσουν.  Άφησαν ανεξήγητα κενά σε κέντρο και άμυνα και οι ταχύτατοι παίκτες των φιλοξενουμένων τα εκμεταλλεύτηκαν.

Ο Τσάβι έδωσε την ευκαιρία στον  Άλβες (ως αριστερό μπακ) να επιστρέψει σε αυτό το γήπεδο για να κάνει την 400ή εμφάνισή του ως παίκτης της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έφτασαν τα 13 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα, νίκησαν σε clasico έπειτα από τρία χρόνια και… ξανάγραψαν την ιστορία σχεδόν 6,5 χρόνια μετά τον Νοέμβριο του 2015, όταν έφυγαν από τη Μαδρίτη με το ίδιο σκορ νίκης (4-0).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments