Lifestyle

Άσπα Κοττά: Η Ζωή από τη Γη της Ελιάς σε ακατάλληλη σκηνή στην αγαπημένη σειρά του MEGA

Άσπα Κοττά: Η Ζωή από τη Γη της Ελιάς σε ακατάλληλη σκηνή στην αγαπημένη σειρά του MEGA
Η Ζωή από τη Γη της Ελιάς σε ακατάλληλη σκηνή στην αγαπημένη σειρά του MEGA

Η Άσπα Κοττά έχει κάνει αισθητή την παρουσία της…με τη συμμετοχή της στο σίριαλ “η Γη της Ελιάς”. Την  πρωτογνωρίσαμε ωστόσο μέσα από τη σειρά Ήλιος, στον ρόλο της Σόνιας, μιας αδίστακτης γυναίκας, που δεν έχει καμία σχέση με τον πραγματικό χαρακτήρα της.

Η νεαρή ανερχόμενη ηθοποιός, υποδύεται τη Ζωή…από τα νέα πρόσωπα της δημοφιλούς σειράς του MEGA.

Μία Ζωή, που εισβάλλει στη ζωή του Μάνου Βρεττάκου,(Τάσος Ιορδανίδης)…

Η νεαρή καλλίγραμμη ηθοποιός “αναστάτωσε” εκτός από τη ζωή του συμπρωταγωνιστή της και πολλούς τηλεθεατές, διαφόρων ηλικιών…

Ένα πλάνο της στάθηκε ικανό να “κερδίσει” πολλούς πόντους στα μάτια των τηλεθεατών…

Όταν ο ρόλος το απαιτεί… και το κορμί το επιτρέπει, τότε η γυμνή εμφάνιση ενός ηθοποιού, ιδιαίτερα με τα κάλλη και τα προσόντα της Άσπας, αποκτά καλλιτεχνική διάσταση…

Η ακατάλληλη σκηνή σε επεισόδιο του δημοφιλούς σίριαλ μπορεί να “προκάλεσε” μικροεμφράγματα, λόγω κυρίως της ώρας προβολής, αλλά σίγουρα βρήκε τον “στόχο” της…και η Άσπα έγινε η “αγαπημένη” πολλών!

Δείτε την ακατάλληλη σκηνή

Ο ρόλος της στην Γη της Ελιάς

Η Άσπα, στην καθημερινή σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς υποδύεται την Ζωή, την γυναίκα που έχει εισβάλλει στην καθημερινότητα του Μάνου. Η Ζωή δεν κατοικεί στη Μάνη απλά την επισκέπτεται λόγω της καλής της φίλης, Ελένης, η οποία ζει εκεί. Μια συνάντησή της μόνο με τον Μάνο είναι αρκετή και έτσι ένας νέος έρωτας φουντώνει στην Αερόπολη, ανάμεσα στους δυο ήρωες της σειράς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments