Trash

Κούγιας – Χρηστίδου: Ασυγκράτητος στον τηλεοπτικό αέρα – «Δεν ντρέπεστε λιγάκι»

Κούγιας – Χρηστίδου: Ασυγκράτητος στον τηλεοπτικό αέρα  – «Δεν ντρέπεστε λιγάκι»
Κούγιας - Χρηστίδου: Ο ποινικολόγος δεν απαντούσε στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας για τις επίμαχες φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό του Λιγνάδη αλλά αντιθέτως ήθελε να μιλήσει αποκλειστικά για την Τζεφ Μοντάνα.

Βόμβα που έκανε έκρηξη  ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο Αλέξης Κούγιας και η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου. Ο γνωστός ποινικολόγος ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής για να μίλησει για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, με τον ίδιο ωστόσο να αναφέρετε αποκλειστικά στην Τζεφ Μοντάνα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου από την πλευρά της μάταια προσπαθούσε να πει στον Αλέξη Κούγια ότι το θέμα δεν είναι η Τζεφ Μοντάνα, αλλά οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό του. Κάποια στιγμή, οι τόνοι ανέβηκαν με την Σίσσυ Χρηστίδου να λέει:

«Εσείς έχετε βγει στην εκπομπή να καταγγείλετε την Τζεφ; Δεν σας έχουμε ρωτήσει για τη Τζεφ. Μπορούμε να προχωρήσουμε λίγο την κουβέντα;»

Α.Κ.: Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Με παρακαλάτε όλη μέρα να βγω στην εκπομπή.

Σ.Χ.: Μα, δεν σας είπαμε να μιλήσουμε για τη Τζεφ, για την υπόθεση θέλουμε να μιλήσουμε.

Ο χαμός ανάμεσα στους δύο συνεχίστηκε και μετά και στο τέλος ο Αλέξης Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο.

«Μας πήρε ενάμιση χρόνο να μας το κλείσει, ήμασταν οι μόνοι που δεν μας το είχε κλείσει. Ας το κλείσει και σε εμάς», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε όλο το βίντεο με τη συνομιλία που είχε ο Αλέξης Κούγιας με τη Σίσσυ Χρηστίδου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments