Αθλητισμός

Τι συμβαίνει με τον τελικό του European Conference Leauge

Τι συμβαίνει με τον τελικό του European Conference Leauge
Καμία «κρούση» της UEFA στην ΕΠΟ για τον τελικό του Conference League.

Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι αναφορές κυρίως από δημοσιογράφους στην Αλβανία γύρω από το ενδεχόμενο ο τελικός του Conference League να μην πραγματοποιηθεί στα Τίρανα, όπως αρχικά είχε προγραμματίσει η UEFA.

Η UEFA φαίνεται πως ανησυχεί για το γεγονός ότι ο επικεφαλής του αλβανικού ποδοσφαίρου, Αρμάντ Ντούκα, έχει τεθεί σε αναστολή, φοβούμενη πολιτικές παρεμβάσεις στο ποδόσφαιρο.

Ποια είναι όμως η ενημέρωση που έχει η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για το θέμα που φημολογείται μέσω δημοσιευμάτων;

Μέχρι στιγμής οι επιτελείς της ΕΠΟ δεν έχουν καμία ενημέρωση, επίσημη ή έστω και ανεπίσημη, από την πλευρά της UEFA για το ενδεχόμενο να χρειαστεί η χώρα μας να διοργανώσει τον τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στην οποία συνεχίζει να συμμετέχει ο ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, με εκπροσώπους της UEFA να βρίσκονται στη χώρα μας μέχρι την περασμένη Παρασκευή, καθώς βρέθηκαν στηn Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, δε φαίνεται ότι έγινε και κάποια συζήτηση για το ενδεχόμενο να χρειαστεί η Ελλάδα να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Επειδή, ωστόσο, καπνός χωρίς… φωτιά δύσκολα υπάρχει, μένει να φανεί αν η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα αποφασίσει τελικά λόγω της κρίσης που υπάρχει στο ποδόσφαιρο της Αλβανίας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομοσπονδία της, να μεταθέσει τον τελικό του Conference League στην Ελλάδα, κάτι που αν αποφασιστεί σύντομα θα πρέπει να επικοινωνηθεί και στην ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments