Lifestyle

Κρυσταλλία: «Εγώ θέλω 18.000 παιδιά να κάνω»

Κρυσταλλία: «Εγώ θέλω 18.000 παιδιά να κάνω»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - crystallia_

Κρυσταλλία: Τι είπε η τραγουδίστρια για τον γιό της και πόσα παιδιά θέλει να κάνει στο μέλλον

Καλεσμένη στο “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (21/3) η γνωστή τραγουδίστρια αλλά και κριτής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» Κρυσταλλία Ρήγα, μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα της, τον ερχομό του γιου της αλλά και πόσα παιδιά θέλει να κάνει στο μέλλον.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε στη συνέντευξή της πως παρά την τωρινή εντυπωσιακή της εμφάνιση, δεν ένιωθε καθόλου έτσι στο σχολείο, ενώ και η συμπεριφορά της ήταν κάπως διαφορετική τότε, στα σχολικά χρόνια: «Δεν ήμουν η πολύ όμορφη του σχολείου. Ήμουν πολύ αγοροκόριτσο εγώ, πολύ αντιδραστική. Δεν ένιωθα πότε όμορφη και ούτε θεωρώ ότι ήμουνα» αποκάλυψε η κριτής στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». «Ήμουν ένα κοριτσάκι με μακριά μαλλιά μαύρα, metal και γκέτες» είπε και πρόσθεσε πως «το βλέπω και στην πορεία, με λες ας πούμε και “νταλικέρη” όταν μιλάω, δηλαδή είμαι και αθυρόστομη.»

View this post on Instagram

A post shared by 🇨 🇷 🇾 🇸 🇹 🇦 🇱 🇱 🇮 🇦 (@crystallia__)

Σχετικά με τον γιό της που είναι 14 μηνών και τις δυσκολίες που βιώσε απάντησε «Εγώ θέλω 18.000 παιδιά! Κοίταξε να δεις, εγώ πάντα έλεγα ότι θέλω πολλά παιδιά. Ιδανικά θα ήθελα τέσσερα, αλλά τώρα μετά τον Νικηφόρο είδα πως είναι, λάου-λάου να γίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Για τη συμμετοχή της στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είπε ότι νιώθει ότι ακόμα θέλει δουλειά: «Κάπου μου αρέσω, κάπου όχι, δεν είμαι ακόμα έτοιμη. Είναι η πρώτη φορά (που συμμετέχω ως κριτής).»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments