Focus

Θλιβερό πλήγμα για την Καμίλα Πάρκερ

Θλιβερό πλήγμα για την Καμίλα Πάρκερ

Πηγή Φωτογραφίας: Hello Magazine - The Times - Queen Plus

Θλιβερά νέα για την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στην Ιρλανδία, η σύντροφος του πρίγκιπα Καρόλου έπρεπε να αντιμετωπίσει την απώλεια της αγαπημένης της θείας Howe.

Καθώς παλεύει να συνέλθει από την Covid – 19, η Δούκισσα της Κορνουάλης αντιμετωπίζει μια νέα δοκιμασία. Πρόκειται για τον θάνατο της αγαπημένης της θείας Χάου. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίου τύπου, η χήρα του Λόρδου Χάου πέθανε σήμερα στο Warwickshire ,  «μετά από μια θαρραλέα μάχη με τον καρκίνο». «Είναι μια θλιβερή στιγμή για όλη την οικογένεια» , όπως εκμυστηρεύτηκε η σύντροφος του πρίγκηπα Κάρολου.

Υπήρξε Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ίσων Ευκαιριών από το 1975 έως το 1979

«Θα της λείψει πολύ από όλη την οικογένειά της και από τους φίλους της. Είμαστε πολύ περήφανοι για τα πολλά της κατορθώματα, ειδικά για την προάσπιση των στόχων που την ενδιέφεραν πολύ και τους οποίους εκπλήρωσε ,ε θαυμαστή αποτελεσματικότητα σε όλη της τη ζωή», διαβάζουμε σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε. Υπήρξε Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ίσων Ευκαιριών από το 1975 έως το 1979. Στη συνέχεια, διορίστηκε Πρόεδρος της Επιτροπής Προτύπων Ραδιοφωνίας. Διετέλεσε μέλος της Βουλής των Λόρδων και μόλις τον Ιούνιο του 2020 αποσύρθηκε από το κοινοβούλιο.

Τα θλιβερά νέα έρχονται καθώς η Καμίλα Πάρκερ και ο πρίγκιπας Κάρολος περιοδεύουν στην Ιρλανδία. Και αυτό, ενώ η ίδια η Καμίλα Πάρκερ εκμυστηρεύτηκε ότι δυσκολευόταν να αναρρώσει από τον ιό Covid-19, που κόλλησε αμέσως μετά τον σύζυγό της. Κατά τη διάρκεια του Women of the World, που διοργανώθηκε στο στις 8 Μαρτίου, η Καμίλα είχε διευκρινίσει σχετικά: «Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες και ακόμα δεν μπορώ να το ξεφορτωθώ». Και στη συνέχεια, είχε επισήμανει: «Η φωνή μου μπορεί ξαφνικά να σβήσει. Μετά, αρχίζω να βήχω σχεδόν χωρίς σταματημό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments