Focus

Τo πλωτό παλάτι του Πούτιν εν καιρώ πολέμου

Τo πλωτό παλάτι του Πούτιν εν καιρώ πολέμου

Πηγή Φωτογραφίας: TheInfoNG - DNA India - The New Daily

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν ντρέπεται για τίποτα: να εισβάλει στην Ουκρανία και έτσι να κηρύξει πόλεμο στη Δύση, να κυνηγήσει αρκούδες ή ακόμα και να κάνει διακοπές με το υπερπολυτελές γιοτ που διαθέτει.

Κάθε επιφάνεια ου γιοτ είναι φτιαγμένη από μάρμαρο ή χρυσό. Υπάρχουν αμέτρητες πισίνες, σπα, σάουνα, θέατρο, αίθουσες χορού, γυμναστήριο, δύο ελικοδρόμια. Είναι δηλαδή σαν μια μικρή πόλη, στη διάθεση του Ρώσου Προέδρου τη στιγμή που μαίνονται οι μάχες στην Ουκρανία.

Το κόστος του πλωτού παλατιού του Πούτιν υπολογίζεται στα 600 εκατομμύρια ευρώ, αν και, σύμφωνα με άλλες εκτιμήσεις, το κόστος ανερχεταιστο ιλιγγιώδες ποσόν των 900 εκατομμυρίων ευρώ.

Το πάθος του Ρώσου προέδρου για τον χρυσό είναι ευρύτερα γνωστό και απαράμιλλο. Από τις βρύσες μέχρι τη θήκη για το χαρτί υγείας, ο Πούτιν φρόντισε να αναπαύεται μέσα σε μια χρυσαφένια ατμόσφαιρα. Στο σκάφος αυτό, ο Πούτιναπολαμβάνει τις υπερπολυτελείς ανέσεις του, αν και τίποτα σχεδόν δεν είναι πολύ καλό για τον Βλαντιμίρ. Ούτε καν ένα ενυδρείο πέντε μέτρων ή μια τηλεόραση 4,5 μέτρων

Οι ιδέες μεγαλείου του Βλαντιμίρ Πούτιν

Όταν δεν ονειρεύεται να ξαναχτίσει κρυφά την ΕΣΣΔ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν περνάει καλά στο γιοτ του. Μπορεί να επιλέξει: να παίξει μπιλιάρδο, να εξασκηθεί στο τζούντο σε μια μεγάλη αίθουσα διακοσμημένη με μαύρες ζώνες, να κινηθεί σε μια πίστα που μπορεί αυτομάτως να μετατραπεί σε πισίνα.

Αλλά το πλωτό βασίλειο του Ρώσου Προέδρου δεν είναι μόνο για χαλάρωση. Ο Πούτιν μπορεί να τοχρησιμοποιήσει και για την προσωπική του ασφάλεια. άμυνα. Διαθέτει ένα σύστημα ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας που αποτελείται από τέσσερα ραντάρ για την κατάρριψη drones. Το παλάτι βρίσκεται αγκυροβολημένο στην Marina di Carrara, στα ιταλικά ύδατα, με τις τοπικές αρχές να διατηρούν το νόμιμο δικαίωμα να το κατασχέσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments