Ελλάδα

Πάνος Καμμένος: Διαμαρτύρεται για εστιατόριο που δεν δέχθηκε τον σκύλο του

Πάνος Καμμένος: Διαμαρτύρεται για εστιατόριο που δεν δέχθηκε τον σκύλο του
Πάνος Καμμένος: O πρώην υπουργός Άμυνας εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το εστιατόριο που δεν δέχθηκε τον σκύλο του.

O Πάνος Καμμένος πήγε σε ένα εστιατόριο και δεν έγινε δεκτός λόγω του σκύλου του. «Μας πέταξαν έξω» έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram o Πάνος Καμμένος, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για την πολιτική του εστιατορίου που επισκέφθηκε και που δεν δέχεται κατοικίδια.

Ο πρώην υπουργός ανέβασε φωτογραφία στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με την αγαπημένη του συντροφιά, τον σκύλο του τον οποίο έχει ονομάσει Belmondo. Στην τελευταία βραδινή φωτογραφία που ανέβασε από το αυτοκίνητό του, με τον σκύλο αγκαλιά, έγραψε: «Μας πέταξαν έξω από το εστιατόριο MARYVONNE στο Ηλιόκαστρο και μας είπαν ότι δεν δέχονται «κοπρόσκυλα»… δεν πειράζει θα φάμε μπακαλιάρο από το μεσημέρι».

Η ανάρτηση

Οι στιλιστικές επιλογές του πρώην υπουργού

η πρώτη που φαίνεται να είναι πριν από δύο περίπου εβδομάδες, δηλαδή μεσούσης της εορταστικής περιόδου, ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται στο Παρίσι. Εκεί μεταξύ άλλων επισκέφθηκε κι ένα από τα διάσημα καμπαρέ της Μονμάρτης, το Lapin Agil.

Στις φωτογραφίες εμφανίζεται με ένα εντυπωσιακό κόκκινο βελούδινο σακάκι, ενώ ανέβασε και βίντεο από το μουσικό πρόγραμμα του καμπαρέ στο οποίο διασκέδασε. 

Καμμένοςέξω καμμένοςμέσα

Σε πιο πρόσφατη ανάρτησή του, ωστόσο υιοθετεί ένα εντελώς διαφορετικό στιλ. Στη νέα φωτογραφία που ανέβασε ο Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram , ο πρώην βουλευτής φοράει γούνινο σκούφο της Σοβιετικής Ένωσης που κοσμείται από ένα σφυροδρέπανο.

Στην αγκαλιά του κρατάει ένα σκυλί ράτσας pug που και εκείνο φοράει ένα γούνινο σκουφάκι.  καμμένος-σκυλος-καπέλο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments