Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: H αντίδραση της όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Δέσποινα Βανδή: H αντίδραση της όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη
Δέσποινα Βανδή: H τραγουδίστρια είχε μια επική αντίδραση όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε για τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη και αν εκείνος τη στηρίζει.

Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στα παρασκήνια των γυρισμάτων του μουσικού σόου και μίλησε με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της τσιφτετέλι είναι η «Πριγκιπέσσα».

Παράλληλα η τραγουδίστρια είχε μια επική αντίδραση όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε για τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη και αν εκείνος τη στηρίζει.

«Ο αγαπημένος σας σας έχει στηρίξει;» ρώτησε ο δημοσιογράφος, με τη Δέσποινα Βανδή να του απαντά με χιούμορ: «Γιατί κοκκίνησες; Με το που με ρωτάς κοκκινίζεις. Δείξε σε παρακαλώ, έχει γίνει σαν παντζάρι. Γιατί με ρωτάς; Ναι!».

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης είναι αχώριστοι. Πριν από λίγες μέρες εκείνος ταξίδεψε μέχρι την Κύπρο, όπου τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή, με την τραγουδίστρια να του αφιερώνει μία από τις τελευταίες επιτυχίες της, το κομμάτι «Ένα τσιγάρο διαδρομή». Μάλιστα, στο τέλος του τραγουδιού, τον αγκάλιασε και του χάρισε ένα τρυφερό φιλί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments