Lifestyle

H Camila Alves και ο Matthew McConaughey δεν γιορτάζουν ποτέ την επέτειο του γάμου τους

H Camila Alves και ο Matthew McConaughey δεν γιορτάζουν ποτέ την επέτειο του γάμου τους

Πηγή Φωτογραφίας: TZ

H Camila Alves και ο Matthew McConaughey λένε "Δεν είμαστε καλοί με τις ημερομηνίες"

Ένας γάμος έχει όμορφες στιγμές, δύσκολες στιγμές και δύο ανθρώπους που προσπαθούν να τις βιώσουν μαζί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα #couplegoals στο Hollywood είναι πολλά και μας το υπενθυμίζουν σε κάθε σημαντική τους στιγμή με ρομαντικές αναρτήσεις στα social media, στις επετείους, στα γενέθλια, στις καλές και τις κακές στιγμές που ο ένας βρίσκεται στο πλευρό του άλλου.

Υπάρχουν, όμως, και αυτά τα ζευγάρια που δεν χρειάζονται δώρα ή συγκινητικές αναρτήσεις και εορτασμούς επετείων για να θυμούνται πόσο ευτυχισμένοι και αγαπημένοι είναι, όπως η Camila Alves και ο Matthew McConaughey. Όπως, άλλωστε, παραδέχτηκε η όμορφη σύζυγος του αμερικανού σταρ, οι δυο τους ξεχνάνε σχεδόν πάντα την επέτειο του γάμου τους!

“Ο Matt κι εγώ δεν είμαστε καλοί με τις ημερομηνίες στον γάμο μας” είπε το 40χρονο μοντέλο σε πρόσφατη συνέντευξή της εξηγώντας ότι “πάμε μπρος και πίσω όλη την ώρα”.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 9 Ιουνίου το 2012 σε ένα γάμο στο Texas που είχε κρατήσει τρεις μέρες και όταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της ο δημοσιογράφος υπενθύμισε στην Alves την ημερομηνία, εκείνη είπε: “Εντάξει πρέπει να το γράψω κάπου. Χρειάζομαι μια υπενθύμιση για αυτό”.

Είχαμε πει και οι δυο τη λάθος ημερομηνία

Το μοντέλο θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό όταν εκείνη και ο σύζυγός της είχαν μαλώσει για το πότε είχαν παντρευτεί ενώ έπιναν ποτά με φίλους τους στο σπίτι. “Είχα πάρει την τεκίλα μου και είχα μια γιορτινή διάθεση και είπα στον Matt ότι λέει λάθος την ημερομηνία του γάμου κι εκείνος μου έλεγε ότι εγώ έκανα λάθος. Πηγαίναμε μπρος και πίσω και η φίλη μου ήθελε μια μπίρα και έψαχνα για μια θήκη για το ποτήρι. Άνοιξα το ντουλάπι και βρήκα κάποια από τον γάμο μας. Είχαμε πει και οι δυο τη λάθος ημερομηνία” αποκάλυψε γελώντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments