Lifestyle

Halle Berry: Περιγράφει την καλύτερη στιγμή της πριν 20 χρόνια όταν βραβεύτηκε με Όσκαρ

Halle Berry: Περιγράφει την καλύτερη στιγμή της πριν 20 χρόνια όταν βραβεύτηκε με Όσκαρ

Πηγή Φωτογραφίας: ihow.pro

Halle Berry: Και ο λόγος που σήμερα- δύο δεκαετίες μετά- νιώθει απογοητευμένη.

Η Halle Berry είχε κερδίσει το χρυσό αγαλμάτιδιο στα  Όσκαρ συγκεκριμένα Α΄γυναικείου ρόλου για τον ρόλο της ως Leticia Musgrove στην ταινία Monster’s Ball το 2002.

Η 55χρονη ηθοποιός θυμήθηκε τη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή της 74ης τελετής απονομής των βραβείων της Αμερικάνικης Ακαδημίας Κινηματογράφου κι ανέβασε μια φωτογραφία της από τότε όπου ποζάρει ευτυχισμένη με το βραβείο της.

“Πριν 20 χρόνια μπήκα μέσα σε αυτή την πόρτα. Ποτέ δεν θα ξεπεράσω αυτή την στιγμή” έγραψε στο post της για τον ρόλο της στην ταινία που παρουσίαζε την ιστορία μιας γυναίκας που σύναψε σχέση με τον δολοφόνο του συζύγου της.

Η ηθοποιός είχε καταφέρει να διακριθεί ανάμεσα σε πολύ σπουδαίες ηθοποιούς που ήταν υποψήφιες στην ίδια κατηγορία όπως ήταν η Nicole Kidman, η Judi Dench, η Sissy Spacek και η Renee Zellweger.

“Αυτή η στιγμή είναι μεγαλύτερη από μένα. Αυτή η στιγμή είναι για την Dorothy Dandridge, τη Lena Horne, τη Diahann Carroll. Είναι για τις γυναίκες που στέκονται δίπλα μου, για την Jada Pinkett, την Angela Bassett, τη Vivica Fox”, είχε πει στον ευχαριστήριο λόγο της για όλες τις Αφροαμερικανίδες ηθοποιούς αλλά και όπως είχε προσθέσει για όλες “τις ανώνυμες και χωρίς πρόσωπο γυναίκες Αφροαμερικανές που τώρα έχουν μια ευκαιρία γιατί τώρα η πόρτα άνοιξε”. Μέχρι σήμερα, η Berry είναι η μόνη Αφροαμερικανή που έχει κερδίσει Όσκαρ στην συγκεκριμένη κατηγορία, γεγονός που όπως είχε πρόσφατα αποκαλύψει στους New York Times την έχει απογοητεύσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments