Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Δείτε live την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Γιάννης Οικονόμου: Δείτε live την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών
Γιάννης Οικονόμου: Ξεκίνησε η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου. «Θα συνεχίσουμε να παίρνουμε μέτρα και να διεκδικούμε ευρωπαϊκές λύσεις», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Πήραμε καιθα συνεχίσουμε να παίρνουμε στοχευμένα μέτρα με έγνοια τους πιο αδύναμους οικονομικά συμπολίτες. Εργαζόμαστε σκληρά και δεν πρόκειται να βρεθούμε πίσω από τις εξελίξεις» είπε ο Γιάννης Οικονόμου.

Υπάρχει επάρκεια αγαθών τόνισε ο κ. Οικονόμου

«Στη χώρα μας δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο σοβαρό πρόβλημα επάρκειας αγαθών» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου.

Για το ΣΥΡΙΖΑ

Μιλώντας για την αξιωματική αντιπολίτευση, είπε: «Δυστυχώς και σε αυτή την περίσταση ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται με ανεκδιήγητη ανωριμότητα. Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί τους Έλληνες πολίτες μειωμένης αντίληψης. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα μειωμένης αξιοπιστίας και υπευθυνότητας, λέει ψέματα στους πολίτες προσφέροντας για μία ακόμα φορά κακές υπηρεσίες».

Για τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Σχετικά με το ζήτημα του πολέμου της Ουκρανίας, ο Γιάννης Οικονόμου τοποθετήθηκε λέγοντας: «Απέναντι στη ρωσική εισβολή δεν χωρούν μισόλογα, ίσες αποστάσεις και επιφυλάξεις. Οι Ουκρανοί με τη γενναία αντίστασή τους κάνουν πολλά για όλους μας. Καλούμε όλους όσους βάζουν ένα «αλλά» στο στόμα τους να μην φανούν κατώτεροι των προγόνων μας στην τοποθέτηση μας απέναντι στη ρωσική εισβολή». Ανακοίνωσε επίσης ότι η Ελλάδα θα συμμετάσχει στην ανθρωπιστική αποστολή στη Μαριούπολη, που αποτελεί μία γαλλική πρωτοβουλία.

Δείτε  την ενημέρωση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments