Αθλητισμός

Να μην “πέσει” θύμα έκπληξης η Πορτογαλία κόντρα στη Β. Μακεδονία – Σάντος “Είμαι και σε κάποια ηλικία” [vid]

Να μην “πέσει” θύμα έκπληξης η Πορτογαλία κόντρα στη Β. Μακεδονία – Σάντος “Είμαι και σε κάποια ηλικία” [vid]
Δύο ακόμα εισιτήρια, για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, ψάχνουν τον κάτοχο τους, καθώς Πορτογαλία - Βόρεια Μακεδονία και Πολωνία - Σουηδία "διασταυρώνουν" τα ξίφη τους

Δύο ακόμα εισιτήρια, για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, ψάχνουν τον κάτοχο τους, καθώς Πορτογαλία – Βόρεια Μακεδονία και Πολωνία – Σουηδία “διασταυρώνουν” τα ξίφη τους σε Πόρτο και Βαρσοβία αντίστοιχα.

Από την ευρωπαϊκή ζώνη έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους οι Δανία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Κροατία, Ισπανία, Σερβία, Αγγλία, Ελβετία, Ολλανδία. Όμως οι δύο ομάδες που θα βγουν απόψε δε θα “κλείσουν” το χορό, μιας και ο τελευταίος εκπρόσωπος από τη γηραιά ήπειρο θα αργήσει να βγει, καθώς η Ουαλία περιμένει να αντιμετωπίσει την νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ Σκωτίας και Ουκρανίας.

Η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος και του ηγέτη της, Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το φαβορί κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία, η οποία έκανε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις, αποκλείοντας την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία.

Αυτό σημαίνει πως οι Ίβηρες είναι αρκετά υποψιασμένοι, καθώς δε θέλουν να βρεθούν στη θέση της “σκουάντρα ατζούρα”, στην -κατά πάσα πιθανότητα- τελευταία μεγάλη διοργάνωση του “CR7”.

Σάντος: “Είμαι και… κάποιας ηλικίας”

Σίγουρα ο Σάντος έχει μία έξτρα πίεση, μιας και δε θα ήθελε να μπει στη θέση του Ρομπέρτο Μανσίνι, σημειώνοντας πως είναι βρίσκεται σε κάποια… ηλικία. “Δεν είμαι μάντης, ούτε ξέρω το θα συμβεί. Κάποιες φορές τα πράγματα εξελίσσονται με τρόπο που δεν περιμένεις. Οι παίκτες είναι αυτοί που παίρνουν αποφάσεις και κρίνουν τα παιχνίδια. Είμαι πεπεισμένος πως την Τρίτη θα κερδίσουμε. Θα κερδίσουμε, εύκολα ή δύσκολα. Ελπίζω, αν γίνεται, να το κάνουμε με λιγότερο άγχος στο τέλος, γιατί ήδη είμαι κάποιας ηλικίας και δεν έχω πλέον την καρδιά για να αντέξω τέτοιες καταστάσεις”.

Ψάχνουν την πρόκριση Πολωνία και Σουηδία

Το δεύτερο χρονικά παιχνίδι είναι εξαιρετικά αμφίρροπο, καθώς τόσο η Πολωνία, αλλά και η Σουηδία θα παλέψουν μέχρις εσχάτων για την πρόκριση στο Μουντιάλ.

Οι δυο τους δεν είναι “άγνωστες” μεταξύ τους, μιας και έχουν τεθεί αντιμέτωπες τρεις φορές στο Παγκόσμιο Κύπελλο ή στα προκριματικά της Ευρώπης, με τους Σουηδούς να έχουν δύο νίκες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments