Αθλητισμός

Το αυτόγραφο του Μέσι στοιχίζει…. απόλυση!

Το αυτόγραφο του Μέσι στοιχίζει…. απόλυση!

Πηγή Φωτογραφίας: Sky sports

Ο Λίονελ Μέσι προκαλεί το θαυμασμό των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, αλλά για τους εργαζόμενους ενός ξενοδοχείου στο Γκουαγιακίλ του Ισημερινού μπορεί να φέρει... απόλυση!

Ο Λίονελ Μέσι προκαλεί το θαυμασμό των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, αλλά για τους εργαζόμενους ενός ξενοδοχείου στο Γκουαγιακίλ του Ισημερινού μπορεί να φέρει… απόλυση!

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Εθνική Αργεντινής αντιμετωπίζει τον Ισημερινό,  για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών της ζώνης της Νοτίου Αμερικής, όπου δεσπόζει η παρουσία του Μέσι.

Στο πολυτελές ξενοδοχείο που διαμένει η “αλμπισελέστε” υπάρχουν αρκετά αυστηροί κανόνες στο προσωπικό του, οι οποίοι μπορούν φέρουν μέχρι και απόλυση.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Ole», αναφέρει ότι οι διευθυντές του ξενοδοχείου έχουν απαγορεύσει στο προσωπικό να ζητήσει αυτόγραφο, αλλά και να βγουν φωτογραφία  από τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Σε περίπτωση που παραβιαστούν οι κανόνες, τότε οι ιθύνοντες θα αναγκαστούν να προβούν σε απολύσεις. Οι αυστηροί κανόνες έρχονται προκειμένου να εξασφαλίσουν την ηρεμία όχι μόνο του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα αλλά και ολόκληρης της ομάδας της Εθνική Αργεντινής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments