Αθλητισμός

Τσιτσιπάς: Με φόρα στους “16” του Miami Open και τώρα… Αλκαράθ

Τσιτσιπάς: Με φόρα στους “16” του Miami Open  και τώρα… Αλκαράθ

Πηγή Φωτογραφίας: Hellenic Voice

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τρίτο γύρο του Miami Open απέναντι στον Άλεξ Ντε Μινόρ,. Επικράτησε 2-0 σετ και στους "16" θα ανταμώσει με τον 18χρονο, Κάρλος Αλκαράθ.

Σε υψηλά στάνταρ απόδοσης έφθασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τρίτο γύρο του Miami Open απέναντι στον Άλεξ Ντε Μινόρ, πέτυχε την  10η συνεχόμενη νίκη του (2-0 σετ) απέναντι στον Αυστραλό αντίπαλό του και ετοιμάζεται για την αναμέτρηση (03.00 ξημερώματα Τετάρτης 30/9), με τον 18χρονο Ισπανό Κάρλος Αλκαράθ στους “16” του τουρνουά.

Στη μοναδική τους συνάντηση, πριν από λίγους μήνες στο USA Open, ο Αλκάραθ Γκαρθία, Νο 16 στη παγκόσμια κατάταξη, νίκησε τον Ελληνα τενίστα με 3-2 σετ μετά από 4 ώρες και 7 λεπτά μιας συγκλονιστικής μάχης στο Arthur Ashe. Στον προηγούμενο γύρο ο Αλκαράθ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον έμπειρο Κροάτη, Μάριν Τσίλιτς (6-4, 6-4).

Ο Τσιτσιπάς έφθασε σχετικά εύκολα στη νίκη (6-4, 6-3) κόντρα στον Ντε Μινόρ, σε 1 ώρα και 29 λεπτά και δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση συγκριτικά με τις εμφανίσεις του στο Indian Wells.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments