Lifestyle

Ιταλία: Δολοφονημένη και τεμαχισμένη βρέθηκε η πορνοστάρ Charlotte Angie

Ιταλία: Δολοφονημένη και τεμαχισμένη βρέθηκε η πορνοστάρ Charlotte Angie

Πηγή Φωτογραφίας: The Millennial

Ιταλία: : Η Κάρολ Μαλτέζι, γνωστή ως Charlotte Angie, που είναι το ψευδώνυμό της στη βιομηχανία του πορνό, έπεσε θύμα μιας άγριας δολοφονίας, της οποίας οι λεπτομέρειες συγκλονίζουν.

Η 26χρονη Ιταλο-Ολλανδή πορνοστάρ βρέθηκε τεμαχισμένη σε τουλάχιστον δεκαπέντε κομμάτια, και πεταμένη σε σακούλες απορριμάτων σε γκρεμό της Βαλκαμόνικα, στην επαρχία της Μπρέσια στην Ιταλία. Την ανακάλυψη του τεμαχισμένου πτώματος έκανε ένας ηλικιωμένος κύριος που καθάριζε τη χαράδρα από τα απορρίμματα.

Την αναγνώριση του τεμαχισμένου πτώματος έκανε ιατροδικαστής, ο οποίος βασίστηκε στο μέγεθος του σώματος της νεαρής κοπέλας, καθώς και στα τατουάζ που αναγνώρισε σε αρκετά σημεία του σώματός της. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν τουλάχιστον επτά από τα έντεκα τατουάζ της 26χρονης.

Ο δολοφόνος ομολόγησε

Η Μαλτέζι είχε εξαφανιστεί εδώ και αρκετό καιρό και η δολοφονία φαίνεται πως έγινε τον περασμένο Ιανουάριο. Το αποτρόπαιο έγκλημα ομολόγησε ένας 44χρονος γείτονας του θύματος, κάτοικος του Μιλάνου όπου κατοικούσε και το θύμα, ο οποίος αρχικά έδωσε πληροφορίες στην Αστυνομία και που εν τέλει δεν έπεισαν τους ανακριτές. Στη συνέχεια ο άνδρας ομολόγησε τη δολοφονία της Μαλτέζι.

Ο δολοφόνος, στη συνέχεια του αποτρόπαιου εγκλήματος, τοποθέτησε τη τεμαχισμένη σορό της Μαλτέζι στον καταψύκτη της στο Μιλάνο, ενώ στη συνέχεια το πέταξε στη Μπρέσια, μάλλον αρκετά πρόσφατα. Σύμφωνα με τους ερευνητές, το αυτοκίνητο της Μαλτέζι πέρασε από την περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα στις 20 Μαρτίου, οδηγούμενο από άνδρα, πιθανότατα τον ίδιο τον δολοφόνο.

Ο καθ’ομολογία δολοφόνος της πορνοστάρ κατηγορείται για ανθρωποκτονία, καταστροφή και απόκρυψη πτώματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments