Lifestyle

Mila Kunis: Τα συγκηνητικά λόγια της για τον πόλεμο στην Ουκρανία από την σκηνή των Όσκαρ

Mila Kunis: Τα συγκηνητικά λόγια της για τον πόλεμο στην Ουκρανία από την σκηνή των Όσκαρ

Πηγή Φωτογραφίας: NME

Mila Kunis: Η αναφορά της στην αντοχή των συμπατριωτών της και το σκοτάδι του πολέμου.

Η Mila Kunis δεν έχει κρύψει την αγωνία που βιώνει από τότε που ξεκίνησε η ρωσική εισβολή στην πατρίδα της, την Ουκρανία. Η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της, Ashton Kutcher, ξεκίνησαν μια εκστρατεία για τη συγκέντρωση χρημάτων για τον ουκρανικό λαό και μάλιστα συνομίλησαν με τον πρόεδρο Zelensky που τους ευχαρίστησε για το ποσό των 34 εκατομμυρίων που κατάφεραν να συγκεντρώσουν για δωρεές.

View this post on Instagram

A post shared by Vitalii Sediuk (@vitaliisediuk)

Η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον πόλεμο στην Ουκρανία και στον λόγο που έδωσε στην 94η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Ζητώντας ένα λεπτό σιγής για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, η ηθοποιός είπε “τα πρόσφατα παγκόσμια γεγονόταν έχουν αφήσει πολλούς από εμάς απογοητευμένους” εξηγώντας ότι έχει συγκινηθεί από την αντοχή που δείχνουν οι Ουκρανοί ενώ νιώθει δέος με όσους βρίσκουν δύναμη μέσα στο σκοτάδι του πολέμου.

Μετά τον λόγο της, εμφανίστηκε στην οθόνη ένα μήνυμα που ζητούσε από το κοινό να κάνουν δωρεές για τον ουκρανικό λαό

“Ενώ οι ταινίες είναι ένα σημαντικό μέσο για να εκφράσουμε την ανθρωπιά μας σε στιγμές διένεξης, η πραγματικότητα είναι ότι εκατομμύρια οικογένειες στην Ουκρανία χρειάζονται φαγητό, ιατρική φροντίδα, καθαρό νερό και υπηρεσίες. Οι πόροι είναι ελάχιστοι και σαν παγκόσμια κοινότητα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα” ανέφερε το μήνυμα τονίζοντας πως “σας ζητάμε να στηρίξετε την Ουκρανία με όποιο τρόπο μπορείτε”.

Εκτός από τη Mila Kunis, πολλοί ήταν οι stars που εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα μπλε φιόγκο με το hashtag #WithRefugees που είχε δημιουργήσει ο ΟΗΕ για να δείξουν τη στήριξή τους στον ουκρανικό λαό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments