Lifestyle

Όσκαρ: Φόρεμα 4 εκατ. ευρώ “παρέλασε” στο κόκκινο χαλί

Όσκαρ: Φόρεμα 4 εκατ. ευρώ “παρέλασε” στο κόκκινο χαλί

Πηγή Φωτογραφίας: LooMee TV

Όσκαρ: Δύσκολα θα καταφέρει να ξεπεράσει ποτέ κάποια ηθοποιός την τιμή του φορέματος, που επέλεξε για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ τον Φεβρουάριο του 2013.

Η Jennifer Lawrence έζησε την καλύτερη στιγμή της ζωής της στην τελετή απονομής των Όσκαρ το 2013. Κι αυτό γιατί σε ηλικία μόλις 22 ετών κλήθηκε επί σκηνής, προκειμένου να παραλάβει το χρυσό αγαλματίδιο για τον Α’ Γυναικείο Ρόλο για την ερμηνεία της στην ταινία «Silver Linings Playbook».

Βέβαια, η υπέρμετρη χαρά και η βαθιά συγκίνηση, που ένιωσε την ώρα της ανακοίνωσης του ονόματός της, την έκαναν να μην προσέξει ένα σκαλοπάτι της αίθουσας και να γλιστρήσει λίγο πριν ανέβει στη σκηνή. Η πτώση της Lawrence λίγο πριν παραλάβει το Όσκαρ της έγινε πρώτο θέμα σε τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ωστόσο η ηθοποιός θα μπορούσε να πει κανείς πως έπεσε με φινέτσα και χάρη αφού φορούσε μία πανάκριβη τουαλέτα του οίκου Christian Dior.

Τα πρωτεία

Για να είμαστε απολύτως ακριβείς, φορούσε το πιο ακριβό φόρεμα που είδαμε ποτέ στην ιστορία των Βραβείων Όσκαρ. Μέχρι τότε τον τίτλο του πιο ακριβού φορέματος κατείχε η Nicole Kidman, η οποία στην τελετή του 1997 περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μια δημιουργία του John Galliano για λογαριασμό του οίκου Christian Dior. Η τιμή του φορέματος της Kidman τότε έφτανε τα 2 εκατ. δολάρια.

Ωστόσο, η Jennifer Lawrence δεκαέξι χρόνια έσπασε τα κοντέρ για τα καλά. Η στράπλες τουαλέτα της μπορεί να ήταν από τον ίδιο οίκο με αυτή της Kidman, αλλά η τιμή της ήταν διπλάσια. Σχεδιαστής της ήταν ο Raf Simons και το κόστος της άγγιζε τα 4 εκατ. δολάρια. Παράλληλα, μαζί με το φόρεμα της η ηθοποιός υπέγραψε τότε και τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον οίκο Dior, προκειμένου να φορά αποκλειστικά της δημιουργίες του, έναντι περίπου 15 εκατ. δολαρίων.

Για να ολοκληρώσει άρτια το look της, επέλεξε  Brian Atwood ψηλοτάκουνα παπούτσια και κοσμήματα της εταιρείας Chopard. Ανάμεσα στα κοσμήματα που φορούσε εκείνη τη βραδιά η Lawrence υπήρχε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι οκτώ καρατίων, αλλά κι ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο κολιέ 74 καρατίων, το οποίο τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments