Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι είπε στους αστυνομικούς όταν την συνέλαβαν

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι είπε στους αστυνομικούς όταν την συνέλαβαν
Οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τους ακολουθήσει ενώ έδινε συνέντευξη και την ενημέρωσαν για τη σύλληψη όταν έφτασαν στην Αθήνα

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας» φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου, στους αστυνομικούς που την πήραν από το σπίτι της στην Πάτρα το απόγευμα της Τετάρτης και τελικά την οδήγησαν στη ΓΑΔΑ για τη σύλληψή της για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο του ενός εκ των τριών παιδιών της, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Όπως μετέδωσε το STAR οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Αττικής βρίσκονταν από το πρωί της Τετάρτης έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις της μητέρας των τριών παιδιών της ίδιας οικογένεια από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες κάποια στιγμή οι αστυνομικοί, νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να προχωρήσουν στην προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία, μάλιστα, την ώρα εκείνη παραχωρούσε συνέντευξη σε μέσο ενημέρωσης της Πάτρας.

Όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου της είπαν ότι η εισαγγελία ζήτησε διευκρινίσεις για την υπόθεση της Τζωρτζίνας και γι’ αυτό θα πρέπει να τους ακολουθήσει.

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να έρθω μαζί σας για διευκρινίσεις» φέρεται να απάντησε η μητέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου μπήκε στο αυτοκίνητο με τις συμβατικές πινακίδες και τα φιμέ τζάμια, οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της καθώς δεν ήθελαν να πληροφορηθεί από κάποια ιστοσελίδα ή από το facebook ότι πρόκειται για προσαγωγή ή σύλληψη.

Μόνο αφού έφτασαν στη ΓΑΔΑ λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης στη ΓΑΔΑ οι αστυνομικοί αποκάλυψαν στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι πρόκειται για σύλληψη και στη συνέχεια ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την υπόθεση.

Δείτε το ρεπορτάζ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments