Lifestyle

Μasked Singer: Πρεμιέρα για το εκρηκτικό σοόυ- Σαν επτασφράγιστο μυστικό οι παίκτες

Μasked Singer: Πρεμιέρα για το εκρηκτικό σοόυ- Σαν επτασφράγιστο μυστικό οι παίκτες

Πηγή Φωτογραφίας: nasosblog.gr

Μasked Singer: Την Πέμπτη είναι η μεγάλη πρεμιέρα του «Masked Singer» με τον Ατζούν να υπόσχεται τηλεθέαση

Απέναντι από το προτελευταίο και καθοριστικό για την πλοκή επεισόδιο του Αγίου Παϊσίου θα κάνει πρεμιέρα το «The Masked Singer» στον ΣΚΑΪ. Τα λεφτά που έχει ρίξει ο Ατζούν είναι πολλά και απ’ την άλλη στο Φάληρο δεν έχουν περιθώριο φέτος για άλλη αποτυχία στην prime time. Σύμφωνα με το nasosblog. gr ο Τούρκος έχει ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις όπως και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του σόου ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

View this post on Instagram

A post shared by ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr)

Ο Τούρκος έχει υποσχεθεί 20αρια με το «καλημέρα σας» και από τον ΣΚΑΪ τα περιμένουν με αγωνία…

Οι διαγωνιζόμενοι, κατα κύριο λόγο επώνυμοι τραγουδιστές αλλά και πρόσωπα από άλλους χώρους με καλή φωνή, απαγορεύεται να μιλάνε μεταξύ τους, ούτε ο ένας γνωρίζει τη συμμετοχή του άλλου στο πρόγραμμα! Επίσης όταν γίνεται η αποκάλυψη του προσώπου, οι λοιποί διαγωνιζόμενοι δεν επιτρέπεται να βρίσκονται στο χώρο. Μαθαίνουν την ταυτότητά του εκάστοτε, την ημέρα προβολής του επεισοδίου μαζί με το τηλεοπτικό κοινό.

Το Show έχει και θεατές οι οποίοι έχουν υπογράψει σύμβαση εχεμύθειας καθώς δεν επιτρέπεται η μαγνητοσκόπηση ή η φωτογράφηση ολόκληρου ή μέρους του “προϊόντος”. Πίσω από μια μάσκα φημολογείται έντονα από στόμα σε στόμα τα τελευταία 24ωρα πως βρίσκεται μια τραγουδίστρια που στο παρελθόν έχει αφήσει εποχή για τους θυελλώδεις δεσμούς της όμως πια έχει ηρεμήσει…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments