Trash

Η μικρή Φίφη από το “Ευτυχισμένοι Μαζί” μεγάλωσε και ανεβάζει topless φωτογραφίες στο Instagram

Η μικρή Φίφη από το “Ευτυχισμένοι Μαζί” μεγάλωσε και ανεβάζει topless φωτογραφίες στο Instagram

Πηγή Φωτογραφίας: Newsblog

Το ξανθό κοριτσάκι με τις πλεξούδες της μεγάλωσε και πλέον εντυπωσιάζει με τη νέα της εικόνα και τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις...

Μύρισε καλοκαίρι, άλλαξε και η ώρα και η εντυπωσιακή ηθοποιός Εύη Δαέλη, η αγαπημένη σε όλους μας μικρή Φίφη απο την σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί του Mega, δημοσιεύει αποκαλυπτική φωτογραφία κόλαση απο την θάλασσα. Το κορίτσι αυτό πέρα από πολύ όμορφη, χαμογελαστή, ώριμη, και κυρίως άκρως ταλαντούχα, είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για την τέχνη.

Η Εύη Δαέλη ξεκίνησε από την μικρή «Φίφη», αλλά πλέον έχει μεταμορφωθεί σε μια ολοκληρώμενη ηθοποιό

Μπορεί να την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», όπου ενσάρκωνε την μικρή κόρη της Κατερίνας Λέχου, όμως τώρα ξανασυστήνεται στο κοινό με έναν δικό της ιδιαίτερο τρόπο, χωρίς όμως να ξεφεύγει από τα όρια.

Ενηλικιώνεται πολύ όμορφα και σταθερά, ενώ αποτελεί ένα πολύ σωστό πρότυπο για τα νέα κορίτσια που την έβλεπαν μικρά στην τηλεόραση.

Οι φωτογραφίες της στο instagram είναι η μια καλύτερη απο την άλλη, η ίδια δεν διστάζει μάλιστα να τσαλακωθεί και να δείξει και πράγματα που καμία άλλη δεν θα το έκανε δημόσια και πραγματικά μας φτιάχνει την διάθεση κάθε φορά που την βλέπουμε.

Ειδικά σήμερα μια τέτοια ηλιόλουστη ημέρα είναι πραγματικά μια λαμπερή εικόνα που μας τρελαίνει! Δείτε την Εύη Δαέλη….

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments