Ελλάδα

Έγκλημα στην Πάτρα: Η δικογραφία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Έγκλημα στην Πάτρα: Η δικογραφία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Συντριπτικά είναι τα στοιχεία της δικογραφίας του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, όπου ο "Γολγοθάς" της ξεκίνησε στις 8 Απριλίου 2021 και ολοκληρώθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2022

Συντριπτικά είναι τα στοιχεία της δικογραφίας του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, όπου ο “Γολγοθάς” της ξεκίνησε στις 8 Απριλίου 2021, την ίδια μέρα θανάτου της μικρότερης αδερφή της Ίριδας και ολοκληρώθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2022 στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού.

Τα στοιχεία αυτά αναφέρουν πως είχε παρουσιάσει εννέα επεισόδια, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Πάτρας και στο Παίδων, τα οποία αντιμετωπίστηκαν από τους ιατρούς.

Τα επεισόδια αυτά χαρακτηρίζονται αιφνίδια και μάλιστα σε δύο από αυτά ενεργοποιήθηκε ο βηματοδότης. Από την έρευνα και τις κατπααθέσεις των γιατρών προέκυψε πως η 9χρονη Τζωρτζίνα, δεν παρουσίασε τέτοια επεισόδια όσο νοσηλευόταν στο Ωνάσειο ή σε ΜΕΘ.

Μάλιστα, στο Ωνάσειο δεν κατεγράφη κανένα επεισόδιο επικίνδυνης ταχυκαρδίας και διαπιστώθηκε η κανονική λειτουργία του απινιδωτή που είχε τοποθετηθεί στο παιδί.

Επίσης, εκεί έγιναν εξετάσεις για τα γονίδια, εξειδικευμένος γενετικός έλεγχος και εξετάστηκαν όλα τα σύνδρομα που προκαλούν αιφνίδιο θάνατο με αρνητικό αποτέλεσμα σε όλα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως επισημαίνεται στη δικογραφία, πάντοτε ζητούσε μονόκλινο δωμάτιο στα νοσοκομεία και ρωτούσε εάν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας στα δωμάτια με το πρόσχημα ότι αφήνει τα υπάρχοντά της και φοβάται τυχόν κλοπές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments