Lifestyle

Η κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West, North τραγουδάει στο instagram και μας διασκεδάζει

Η κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West, North τραγουδάει στο instagram και μας διασκεδάζει

Πηγή Φωτογραφίας: POPSUGAR

Το βίντεο της Kim Kardashian με την ερμηνεία της 8χρονης κόρης της North μας μαγεύει.

Δεν υπάρχει παιδάκι που να μην ξέρει το τραγούδι “We Don’t Talk About Bruno”, της νέας ταινίας της Disney, Encanto, που μάλιστα κέρδισε το όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων. Από τον κανόνα, εξαίρεση δεν αποτέλεσε η κόρη των Kim Kardashian και Kanye West, η 8χρονη North, που απέδειξε πως έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα της στη μουσική.

Πιο αναλυτικά, η Kim Kardashian ανέβασε ένα βίντεο με την κόρη της και έναν φίλο της, όπου τραγουδούσαν το διάσημο κομμάτι. Όπως έγινε φανερό, η West ίσως στο μέλλον κυνηγήσει τον δρόμο της μουσικής, αφού μοιάζει να της αρέσει, πέρα από το ότι είναι πολύ καλή.

“Η North και ο Ryan ακόμα μιλάνε για τον Bruno. Και μου έχει κολλήσει”, έγραψε στη λεζάντα της η δισεκατομμυριούχος influencer, κάνοντάς μας να μαντέψουμε το πόσες φορές μπορεί να το έχει ακούσει. Άλλωστε, η North δεν είναι η μόνη που φαίνεται να έχει τρελαθεί με το κομμάτι. Πριν από λίγες εβδομάδες και ο γιος της, Saint, τραγουδούσε επίσης το τραγούδι του Encanto.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη North να τραγουδάει δημόσια, αφού πριν από λίγα χρόνια είχε ανέβει στη σκηνή στο σόου του πατέρα της για τη συλλογή Yeezy. Ωστόσο, η πολύ καλή ερμηνεία του τραγουδιού για τον χαρακτήρα της Disney ήταν κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε.

Σε ό,τι αφορά την ξαφνική επιτυχία του κομματιού του Encanto, είχε μιλήσει και ο ίδιος ο δημιουργός Lin-Manuel Miranda, που θεωρείται ένα από τα λαμπρότερα αστέρια του Broadway. “Ξαφνιάστηκα που είναι το τραγούδι για τον Bruno”, δήλωσε πριν από λίγο καιρό ο Miranda, που νιώθει πως είναι μία από τις πιο απρόσμενες, μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments