Lifestyle

Oscars 2022: Η Τζέιντα Σμιθ μιλάει πρώτη φορά μετά το περιβόητο χαστούκι

Oscars 2022: Η Τζέιντα Σμιθ μιλάει πρώτη φορά μετά το περιβόητο χαστούκι

Πηγή Φωτογραφίας: Today Show

Oscars 2022: Η σύζυγος του Will Smith, έσπασε τη σιωπή της δύο ημέρες μετά το περιβόητο χαστούκι στη λαμπερή βραδιά

Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα μήνυμα στο λογαριασμό της στο Instagram που έγραφε: «Αυτή είναι μια εποχή για επούλωση και είμαι εδώ γι’ αυτό».

View this post on Instagram

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

Η δημόσια συγνώμη του Will Smith

Το μήνυμα έρχεται μετά την δημόσια συγνώμη που ζήτησε ο σύζυγός της Will Smith, γράφοντας: «Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Τζέιντα ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά».

Και προσθέτει: «Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγνώμη, Κρις. Ήμουν εκτός ορίων και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης».

«Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς, όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους παρακολουθούν σε όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Γουίλιαμς. Λυπάμαι βαθύτατα που η συμπεριφορά μου σπίλωσε αυτό που κατά τα άλλα θα ήταν ένα υπέροχο ταξίδι για όλους μας» κατέληξε ο ηθοποιός Will Smith.

View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Το χαστούκι που θα μείνει αξέχαστο

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Κυριακής, στην τελετή απονομής των Oscar, ο Κρις Ροκ ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ και αστειεύτηκε με τα μαλλιά της Τζέιντα, λέγοντας: «Τζέιντα, σε αγαπώ. G.I. Jane 2 ανυπομονώ να σε δω». Η παρατήρηση αυτή αναφερόταν στο ξυρισμένο κεφάλι της Ντέμι Μουρ στην ταινία «G.I. Jane». Ωστόσο, η σύζυγος του Will Smith πρόσφατα μίλησε για το ξυρισμένο κεφάλι της, αποκαλύπτοντας πως ήταν αποτέλεσμα της μάχης της με την αλωπεκία για χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments