Αθλητισμός

ΑΕΚ: Φήμες για Γκαρσία – “Φρένο” στην προπονητολογία από την ΠΑΕ

ΑΕΚ: Φήμες για Γκαρσία – “Φρένο” στην προπονητολογία από την ΠΑΕ
Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί για τον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά με επίσημο τρόπο η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ έβαλε... τέλος σε κάθε σενάριο

Η ΑΕΚ ψάχνει καθημερινά το θέμα του προπονητή και εξετάζουν νέους υποψήφιους τεχνικούς και ένας από αυτούς είναι ο Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος στο παρελθόν ήταν στον πάγκο της Λιόν.

Ο Γάλλος τεχνικός είναι πολύ έμπειρος και πρόκειται για έναν εξαιρετικό προπονητή, αλλά περίπτωση του, είναι αρκετά δύσκολη, καθώς το όνομα του ακούγεται και για άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Ρούντι Γκαρσία για ΑΕΚ

“Φρένο” των σεναρίων από την ΠΑΕ

Λίγο αργότερα η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ έβαλε τέλος φήμες και τα διαρκή δημοσιεύματα που αφορούν το νέο της προπονητή της ομάδας, τονίζοντας πως “η άκρατη ονοματολογία, εκτός του ότι μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική και πλήρως αποπροσανατολιστική στην πιο καθοριστική καμπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, δεν εκφράζει και δεν εκπορεύεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ”.

Με επίσημη τοποθέτησή τους, οι «κιτρινόμαυροι», τονίζουν ότι αναζητούν τον διάδοχο του Σωκράτη Οφρυδοπουλου εδώ και περίπου έναν μήνα. Παράλληλα, διευκρινίζουν ότι η συνεχής παράθεση ονομάτων, ανεβάζει πολύ τον πήχη των προσδοκιών, ενώ παράλληλα λειτουργεί αποπροσανατολιστικά την στιγμή που ο τελευταίος στόχος της ομάδας (δηλαδή η εξασφάλιση μιας θέσης που οδηγεί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις) δεν έχει ακόμα «κλειδώσει».

Αναλυτικά η τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και περίπου ένα μήνα σε αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν και σε αυτό το διάστημα έχει εξετάσει όλες τις διαθέσιμες περιπτώσεις με στόχο την καλύτερη δυνατή τελική επιλογή. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει το παραμικρό νόημα παράθεσης ονομάτων, που τυχόν εξετάζονται, και πολύ περισσότερο η καλλιέργεια και η εκτόξευση προσδοκιών στους οπαδούς μας από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένα απολύτως δεδομένο.

Η άκρατη ονοματολογία, εκτός του ότι μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική και πλήρως αποπροσανατολιστική στην πιο καθοριστική καμπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, δεν εκφράζει και δεν εκπορεύεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments