Αθλητισμός

Άρης: «Άλκης Καμπανός» η θύρα των επισήμων στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης: «Άλκης Καμπανός» η θύρα των επισήμων στο «Κλεάνθης Βικελίδης»
Σε μια άκρως συμβολική κίνηση, στέλνοντας όμως παράλληλα και πολλαπλά μηνύματα, προχωρά άμεσα η ΠΑΕ Άρης.

Σε μια άκρως συμβολική κίνηση, στέλνοντας όμως παράλληλα και πολλαπλά μηνύματα, προχωρά άμεσα η ΠΑΕ Άρης.

Στο επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 3/4, 17:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League, η θύρα των επισήμων στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα μετονομαστεί σε θύρα «Άλκης Καμπανός». Δολοφονία Άλκη

Πρόκειται για μια πράξη, την οποία είχε προαναγγείλει στην πρόσφατη εκδήλωση για τα 108 χρόνια ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Βαγγέλης Παντζαρτζίδης, και η οποία θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του 19χρονου φίλου του Άρη που δολοφονήθηκε στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της 1ης Φλεβάρη.

Γκράφιτι στη μνήμη του Άλκη

Σχεδόν έτοιμο είναι το γκράφιτι που δημιουργείται στην περιοχή Χαριλάου, προκειμένου να τιμηθεί ο Άλκης Καμπανός, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από χούλιγκανς.

Η συγκεκριμένη εικόνα ζωγραφίζεται σε κτίριο (σχολείο), απέναντι από το σημείο όπου είχε δολοφονηθεί ο 19χρονος οπαδός του Άρη, σε ένα στυγερό έγκλημα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Στο μεταξύ, η οδός Θεοδώρου Γαζή αναμένεται να μετονομαστεί και επίσημα σε οδό Αλκιβιάδη Καμπανού, στην μνήμη του 19χρονου και για να μη ξεχάσει κάνεις το τελευταίο θύμα της τυφλής οπαδικής βίας στη χώρα μας.

Το έργο είναι κάτι παραπάνω εντυπωσιακό και οι καλλιτέχνες Γιάννης Μπουζούκης και Θανάσης Ευαγγελόπουλος που το ανέλαβαν, θα το έχουν έτοιμο σε λίγες ημέρες, με τον χαμογελαστό Άλκη να βλέπει άπαντες από ψηλά!

Θυμίζουμε ότι η οδός Θεοδώρου Γαζή θα μετονομαστεί σε Άλκιβιάδη Καμπανού, προς τιμήν του δολοφονηθέντος νεαρού, όπως αποφασίστηκε επίσημα σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments