Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου – Αποκάλυψη σοκ: Καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν ενός έτους

Ρούλα Πισπιρίγκου – Αποκάλυψη σοκ: Καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν ενός έτους

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSΙ

Πρόσωπα τους ευρύτερου περιβάλλοντος των γονιών είχαν προβεί σε καταγγελία για κακοποίηση σε αρμόδιο οργανισμό το 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν μόλις ενός έτους

Νέα στοιχεία βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα ανέφερε το Mega και ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, σχετικά με καταγγελίες από πρόσωπα του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος περί κακοποίησης της  Τζωρτζίνας όταν ήταν ενός έτους.

Η καταγγελία έγινε το 2014 σε Οργανισμό ο οποίος απευθύνθηκε στον δήμο της Πάτρας και στη συνέχεια, κοινωνικοί λειτουργοί πραγματοποίησαν επίσκεψη στο σπίτι της οικογένειας.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο έλεγχος των ειδικών ήταν ανεπαρκής, το μωρό δεν εξετάστηκε καν από ιατροδικαστή και οι γονείς του παιδιού έκαναν λόγο για κακοήθειες.

Με δύο δικηγόρους τη Δευτέρα στην ανακρίτρια

Με δύο δικηγόρους θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα στην ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου. Κατά πληροφορίες, εκτός του κ. Κωνσταντίνου Ζάρδα, που ορίστηκε από την ανακρίτρια ως συνήγορος υπεράσπιση, στο πλευρό της Ρούλας Πισπιρίγκου θα βρεθεί και ο εκ Θεσσαλονίκης δικηγόρος, Όθωνας Παπαδόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments