Lifestyle

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Εγώ έκανα τρεις εξωσωματικές και αυτή σκότωσε τα παιδιά της»

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Εγώ έκανα τρεις εξωσωματικές και αυτή σκότωσε τα παιδιά της»
Μαρίνα Ασλάνογλου: «Πόσες γυναίκες έχουμε βασανιστεί για να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδάκι. Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους»,

Μετά την είδηση ότι βγήκε ένταλμα σύλληψης για την Ρούλα Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση στα τρία κοριτσάκια της από την Πάτρα, πολλοί είναι εκείνοι που παίρνουν θέση για να εκφράσουν την οργή και τον αποτροπιασμό τους για το έγκλημα που φέρεται να διέπραξε.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου όπως και όλη η Ελλάδα παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Πάτρα με κομμένη την ανάσα. Η ηθοποιός στο άκουσμα της είδησης, προχώρησε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Έκανα τρεις εξωσωματικές για να κάνω τον γιο μου! Πόσες γυναίκες έχουμε βασανιστεί για να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδάκι! Και πόσες προσπαθούν ακόμα… Και αυτή η μάνα σκότωσε τα τρία της παιδιά… Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους!» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Ασλάνογλου σε ένα instastory της.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Ασλάνογλου για τα γενέθλια του γιου της

Η ηθοποιός στις 14 Μαρτίου με ανάρτησή της στο Instagram είχε αναφερθεί για τη γέννηση του γιου της. «Σαν σήμερα, πριν από 4 χρόνια, ήρθες στην ζωή μας και μας πλημμύρισες χαρά και ευτυχία!!! Να σε χαιρόμαστε Κωνσταντίνε μου! Εύχομαι να είσαι πάντα γελαστός, τυχερός και χαρούμενος!!! Θα είμαστε πάντα δίπλα σου!!! Σε αγαπάμε πολύ!!!!Ο μπαμπάς και η μαμά! 14/03/2018»

View this post on Instagram

A post shared by Marina Aslanoglou A (@marina_aslanoglou_official)

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η Μαρίνα Ασλάνογλου είχε μιλήσει για τη μητρότητα.

«Πιστεύω είμαι μία καλή μαμά. Προσπαθώ να ακούω, να καταλαβαίνω και να συμπεριφέρομαι στον Κωνσταντίνο σαν να είναι ενήλικας. Θέλω να μάθει να σκέφτεται, να είναι σωστός. Επειδή είναι αγόρι, θέλω να μάθει να σέβεται γιατί θα γίνει άντρας», δήλωσε.

Για την εξωσωματική και τα ταμπού γύρω από αυτήν, σημείωσε: «Ο γιος μου είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Δυσκολεύτηκα να έρθει στη ζωή μου, αλλά η χαρά μου είναι μεγάλη. Όταν μίλησα για τη μέθοδο της εξωσωματικής, μου έστειλαν μήνυμα διάφορες κοπέλες. Σε μία σύστησα τον γιατρό μου και αυτήν την στιγμή έχει ένα παιδάκι. Υπάρχει το ταμπού ότι η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει παιδιά ή ότι οι γυναίκες που κάνουν εξωσωματική είναι μεγάλες σε ηλικία. Τίποτα από τα δύο δεν ισχύει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments