Πολιτική

Καραμανλής για αυτοκινητόδρομο Πατρών Πύργου: Η παράδοση θα γίνει μέσα σε λιγότερο από 36 μήνες

Καραμανλής για αυτοκινητόδρομο Πατρών Πύργου: Η παράδοση θα γίνει μέσα σε λιγότερο από 36 μήνες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Καραμανλής για αυτοκινητόδρομο Πατρών Πύργου: Ο κ. Καραμανλής τόνισε πως σε λιγότερο από 36 μήνες θα παραδοθεί στους πολίτες.

Στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου και στο πότε θα παραδοθεί στους πολίτες αναφέρθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής. «Πρόκειται για δρόμο που έχει ξεκληρίσει οικογένειες, δεν μπορούμε να θρηνούμε άλλες ανθρώπινες ζωές», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών στον ΑΝΤ1.

Για το πότε θα παραδοθεί στους πολίτες

Ο κ. Καραμανλής τόνισε πως σε λιγότερο από 36 μήνες θα παραδοθεί στους πολίτες. Αναφέρθηκε σε έργα στην περιοχή της Αττικής, όπως η επέκταση της Αττικής Οδού, ενώ εξήγησε πως «κανένα έργο δεν είναι αυτόνομο». «Έχουν συμβασοποιηθεί έργα 3,5 δισ. κι έχουν δρομολογηθεί έργα 6 δισεκατομμυρίων ευρώ», είπε ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.

Για το μετρό Θεσσαλονίκης

Ερωτηθείς για το μετρό της Θεσσαλονίκης είπε ότι, «ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή μας δεν θα εγκαινιάσουμε μουσαμάδες» και διαβεβαίωσε πως «παρά τις προσφυγές που έχουν γίνει» το μετρό θα είναι έτοιμο στο τέλος του 2023, μαζί με το σταθμό «Βενιζέλου».

«Τα μεγάλα έργα είναι άθροισμα έργων πολλών κυβερνήσεων», είπε και ανέφερε πως «ξεμπλοκάραμε πολλά έργα, όπως τον ΒΟΑΚ, τον Ε65, το Θριάσιο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments