Αθλητισμός

Play Out: Κερδισμένος ο ΟΦΗ – Νικητής στη ζωή ο Ρομέρο

Play Out: Κερδισμένος ο ΟΦΗ – Νικητής στη ζωή ο Ρομέρο
Ο ΟΦΗ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 2ης αγωνιστικής των play out της Super League, καθώς επικράτησε με 2-1 της Λαμίας στο "Γεντί Κουλέ"

Ο ΟΦΗ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 2ης αγωνιστικής των play out της Super League, καθώς επικράτησε με 2-1 της Λαμίας. Ισόπαλοι χωρίς τέρματα για Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο, σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Εκπληκτικό ματς στη Νεάπολη όπου Ιωνικός και Βόλος έμειναν στο “Χ”, με σπουδαία διακύμανσης της εξέλιξης του αγώνα, όπου στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Ρομέρο στο πρώτο ημίχρονο.

Στο τελευταίο κατά σειρά παιχνίδι, ο Απόλλωνας πήρε σημαντική νίκη με 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό στη Ριζούπολη, με τέρμα του Ντάουντα στο 34′.

Ο ΟΦΗ… έσπρωξε τη Λαμία στα μπαράζ

Αν και δίχως ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, ο ΟΦΗ επιβλήθηκε με 2-1 της Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος», σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των Play Out του πρωταθλήματος της Super League. Πασχάλης Στάικος (29’) και Λουίζ Φελίπε (76’πέν.) σημείωσαν τα γκολ για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια.

Ο Λούκας (51’) είχε ισοφαρίσει προσωρινά γι’ αυτή του Τζιανλούκα Φέστα που δύσκολα, πλέον, θα αποφύγει την προτελευταία θέση και τη διαδικασία των μπαράζ για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.   Play Out

Με «ήρωα» τον Γιαννιώτη, ο Ατρόμητος πήρε 0-0 στην Τρίπολη

Ισόπαλοι δίχως τέρματα αναδείχθηκαν Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των Play Out του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Περιστεριώτες «οφείλουν» το βαθμό στον Ανδρέα Γιαννιώτη που πραγματοποίησε σωρεία επεμβάσεων κρατώντας απαραβίαστη την εστία του ενώ σε μια περίπτωση, είχε και τη βοήθεια του δοκαριού, στην προσπάθεια του Πίτσου Ατιένζα (52’). Play Out

Ματσάρα και μοιρασιά στη Νεάπολη, με νικητή τον… Ρομέρο

Ισόπαλοι 2-2 ήρθαν Ιωνικός και Βόλος στη Νεάπολη, αποτέλεσμα που βολεύει και τους δύο, με τον μεγάλο νικητή του αγώνα να είναι ο Φράνκο Ρομέρο ο οποίος λαχτάρησε τους πάντες όταν του γύρισε η γλώσσα στο ξεκίνημα του ματς.

Η άμεση παρέμβαση όλων τον βοήθησαν να ανακτήσει τις αισθήσεις του και να φύγει περπατώντας από το γήπεδο, για να επανέλθουν οι καρδιές όλων στη θέση τους. 

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, χάρη στον Βασίλη Μάντζη (3’, 52’), αλλά οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν με τους Πάολο Φερνάντες (65’) και Τομ φαν Βέερτ (71’πέν.).

Ο Ντάουντα έδωσε τη λύση

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με γκολ του Ντάουντα (34΄) πήρε πολύτιμη νίκη (1-0) κόντρα στον Παναιτωλικό στη Ριζούπολη και μείωσε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από την θέση που οδηγεί στο μπαράζ και κατέχει η ομάδα της Φθιώτιδας.

Με το τρίποντο που έριξε στο σακούλι ο Απόλλων έφτασε τους 16 βαθμούς απέκτησε ξανά…σφυγμό και μείωσε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από τη Λαμία (21 βαθμοί) και την θέση που οδηγεί στο μπαράζ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments