Ελλάδα

Φως στο Τούνελ: Έθαψαν την Τζωρτζίνα μαζί με το τάμπλετ της λέει η Νικολούλη

Φως στο Τούνελ: Έθαψαν την Τζωρτζίνα μαζί με το τάμπλετ της λέει η Νικολούλη

Πηγή Φωτογραφίας: Φώτο αρχείου

Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη έκανε μία αποκάλυψη κατά την διάρκεια της εκπομπής της σχετικά με την ταφή της Τζωρτζίνας.

Η Αγγελική Νικολούλη που αφιέρωσε πολλές τηλεοπτικές ώρες και εκπομπές στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, παρακολουθεί από κοντά τις καταιγιστικές εξελίξεις. Μάλιστα στο επεισόδιο του Φως στο Τούνελ της Παρασκευής αποκαλύφθηκε ακόμα ένα σοκαριστικό στοιχείο.

Μια νέα αποκάλυψη για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα έκανε αργά το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη. Σύμφωνα με πληροφορία που επιβεβαιώθηκε από το γραφείο κηδειών, όπως είπε η Αγγελική Νικολούλη, την ώρα της ταφής της 9χρονης Τζωρτζίνας (σ.σ. για τη δολοφονία της οποίας κατηγορείται η ίδια της η μητέρα), η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να ταφεί το κοριτσάκι μαζί με το τάμπλετ, με το οποίο συνήθιζε να παίζει.

Έτσι, στην ουσία η μικρή Τζωρτζίνα θάφτηκε με το τάμπλετ στα χέρια της, γεγονός που εγείρει περισσότερα ερωτήματα, από την στιγμή που η υπόθεση πήρε την γνωστή τροπή με τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η συνέντευξη που έδωσε η δημοσιογράφος στο Real Life

Η υπόθεση στην Πάτρα έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα, που περιμένει απαντήσεις. Όλοι πιστεύουν πως γνωρίζετε περισσότερα πράγματα από όσα μεταφέρετε. Ισχύει;

«Κάνω την έρευνά μου, προσπαθώντας να μην περάσω τις διαχωριστικές γραμμές. Πιστεύω, όμως, ότι σύντομα θα έχουμε φως σε αυτήν την υπόθεση. Είναι μια άγρια ιστορία για την ελληνική κοινωνία και στο βαθμό που μπορώ βοηθώ. Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις. Δεν θέλω να κάνω θόρυβο».

«Πάγωσε» όλη η Ελλάδα όταν είπατε στην εκπομπή «ένα νεκρό παιδί μπορεί να έχει φωνή από τον τάφο του». Ένα από τα νεκρά παιδιά «φώναζε» από την αρχή από τον τάφο του. Πιστεύω πως οι ερευνητές το έχουν ακούσει.

Έχετε ζήσει κάτι αντίστοιχο όλα αυτά τα χρόνια;

«Υπάρχουν περιπτώσεις, αλλά όχι σε αυτήν την μορφή. Τρία παιδιά να χάσουν τη ζωή τους σε τρία χρόνια; Ευτυχώς που οι γιατροί αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά κι έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου μετά το χαμό και του τρίτου παιδιού… Πολλοί ρίχνουν την ευθύνη στο περιβάλλον της οικογένειας, στους συγγενείς και στους φίλους, που θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί τη συχνότητα των θανάτων και να βοηθήσουν».

Σας είδαμε σοκαρισμένη στην εκπομπή μετά από κάποιες πληροφορίες που είχατε, αλλά δεν είπατε κάτι…

«Αυτή είναι η δυσκολία της ζωντανής εκπομπής έρευνας. Όταν ξέρεις ότι έχεις στα χέρια σου απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα και πρέπει να ισορροπήσεις… Είναι δίκοπο μαχαίρι, γιατί σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ανατραπεί η έρευνα των Αρχών. Εκτός από ρεπόρτερ, είμαι πάνω από όλα άνθρωπος και μητέρα. Όταν με πνίγει το άδικο, αντιδρώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments