Lifestyle

H Κορομηλά έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα για την υπόθεση της Πάτρας και τα τρία νεκρά κοριτσάκια

H Κορομηλά έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα για την υπόθεση της Πάτρας και τα τρία νεκρά κοριτσάκια

Πηγή Φωτογραφίας: Europost.gr

Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στην υπόθεση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, αφού πλέον η μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας

Με κομμένη την ανάσα όπως όλοι μας παρακολουθεί τις εξελίξεις  και η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, για την υπόθεση που έχει παγώσει το Πανελλήνιο.

«Νιώθω ότι θα σπάσει η καρδιά μου. Σοκαρισμένη. Κλαίω και εγώ, όπως όλος ο κόσμος. Τι έκανες στα παιδιά σου! ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!» έγραψε αρχικά στο twitter όταν έμαθε για την προσαγωγή της Ρούλας Πισπισρίγκου.

Αργότερα όμως όταν είδε τον… όχλο να έχει συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι της Πισπιρίγκου στην Πάτρα, η παρουσιάστρια έστειλε το ακόλουθο μήνυμα που έγινε viral και έκανε πολλούς να ανατριχιάσουν.

«Κάντε λίγη ησυχία εσείς που βρίσκεστε έξω από το σπίτι της δολοφόνου. Ησυχία μπορεί να χρειάζονται και γαλήνη τώρα τα παιδιά και από όλους μας αγκαλιά. Ησυχία! Ήρθε η δικαίωση τους. Οι φωνές και η βία δεν τους άξιζαν και δεν μας αξίζουν…Ησυχία!»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments