Lifestyle

Και όμως η Kidman δεν έκανε έτσι επειδή είδε το χαστούκι στα Όσκαρ

Και όμως η Kidman δεν έκανε έτσι επειδή είδε το χαστούκι στα Όσκαρ

Πηγή Φωτογραφίας: mag.sigmalive.com

Το επίμαχο χαστούκι που επισκίασε την τελετή

Το χαστούκι που έριξε ο Will Smith στον κωμικό Chris Rock στη σκηνή της φετινής τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, αποτελεί την χειρότερη στιγμή στην διοργάνωση. Πολλοί περίμεναν να πάρει η ακαδημία πίσω το όσκαρ αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο. Βέβαια αλλό ένα χαρακτηριοστικό της βραδίας ήταν η αντίδραση, της Nicole Kidman, που έγινε viral, αλλά τελικά αποδείχτηκε πως είναι fake news.

Το επίμαχο χαστούκι που επισκίασε την τελετή, με άλλους να μιλούν για “στημένο” σκηνικό και άλλους απλά να εξοργίζονται με αυτή τη δημόσια επίδειξη βίας και να απαιτούν την αφαίρεση του Όσκαρ από τον Will Smith, συνεχίζει να προκαλεί σάλο. Μόλις συνέβη το περιστατικό, που εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν σε ζωντανή μετάδοση, έγινε viral στα social media αυτή η φωτογραφία που υποτίθεται πως απαθανάτισε την αντίδραση της Nicole Kidman στο χαστούκι.

Αυτό όμως τελικά δεν ισχύει

Οι φωτογράφοι παραδέχτηκαν πως η φωτογραφία τραβήχτηκε πολλές ώρες πριν το συμβάν, όταν η Nicole εντόπισε στην άλλη άκρη της αίθουσας τη συνάδελφό της και καλή φίλη της Jessica Chastain η οποία κέρδισε και το φετινό Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου. Μάλιστα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως την ώρα που ο Smith χαστούκισε τον Rock η Nicole φορούσε στους ώμους της το σακάκι του συζύγου της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments