Lifestyle

Νατάσσα Μποφίλιου: Νέα εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας με τον σύζυγό της

Νατάσσα Μποφίλιου: Νέα εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας με τον σύζυγό της

Πηγή Φωτογραφίας: Wiz-Guide

Νατάσσα Μποφίλιου: Η σπάνια, δημόσια εμφάνισή της με τον σύζυγό της ήταν αυτή που προσέλκυσε τα βλέμματα και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Τις τελευταίες μέρες το όνομα της Νατάσσας Μποφίλιου έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ. Η συμμετοχή της τραγουδίστριας σε αντιπολεμική συναυλία που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 στο κέντρο της Αθήνας, ήταν αυτή που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις από τον κόσμο και από τα πάνελ.

Η Νατάσσα Μποφίλιου και ο σύζυγός της στην καθημερινή βόλτα τους

Η σπάνια, δημόσια εμφάνισή της με τον σύζυγό της ήταν αυτή που προσέλκυσε τα βλέμματα και έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο φωτογραφικός φακός, λοιπόν, απαθανάτισε το ζευγάρι στο Σύνταγμα. Πραγματοποίησαν μία chic εμφάνιση λίγο πριν ανέβει στη σκηνή να τραγουδήσει.

«Τον είχα βάλει στο μάτι, τον είχα τσεκάρει και έλεγα «βαρύ το γκομενάκι»

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot, η Νατάσσα Μποφίλιου είχε μιλήσει για τον σύζυγό της, Χρήστο Κορτσέλη. «Κατάλαβα από την πρώτη ώρα ότι θα γίνει ο άντρας μου, επειδή τον γνώριζα χρόνια πριν. Το 2012 γνωριστήκαμε πιο καλά και έγινε η… φάση. Εγώ τον είχα βάλει στο μάτι, τον είχα τσεκάρει και έλεγα «βαρύ το γκομενάκι». Επειδή ερωτευτήκαμε αμέσως και στην αρχή φοβήθηκα αμέσως αυτό το συναίσθημα. Το ξέραμε και οι δύο από την πρώτη στιγμή. Αφού μου είπε τον πρώτο μήνα “εγώ θα σε παντρευτώ”», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια για τον αμοιβαίο έρωτά της με τον Χρήστο Κορτσέλη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments