Αθλητισμός

“Κόκκινος” ο Σαλάχ μέχρι το 2026

“Κόκκινος” ο Σαλάχ μέχρι το 2026

Πηγή Φωτογραφίας: naftemboriki

"Γεφυρώθηκαν οι διαφορές μεταξύ της Λίβερπουλ και του Σαλάχ και οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να υπογράψουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας", αποκάλυψε η Daily Mirror.

Στο ιλιγγιώδες ποσό των 2 εκατομμυρίων λιρών τον μήνα (περίπου 1,8 εκατομμύρια ευρώ) βρέθηκε η “χρυσή τομή” μεταξύ του Μοχάμαντ Σαλάχ και της Λίβερπουλ και ο Αιγύπτιος διεθνής αναμένεται να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του στα επόμενα 24ωρα.

Το αρνητικό κλίμα των προηγούμενων ημερών και το οποίο ήθελε τον Σαλάχ να συζητάει με άλλες ομάδες για α συνεχίσει την καριέρα του, ανατράπηκε στη τελευταία συζήτηση της διοίκησης των “κόκκινων” με τον ποδοσφαιριστή. Αυτό ανάφερε σε δημοσίευμα της η Daily Mirror βάζοντας τέλος στα σενάρια που “έστελναν” τον κορυφαίο σκόρερ της Λίβερπουλ σε άλλες πολιτείες.

“Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι έτοιμος να αποδεχθεί τη νέα πρόταση ανανέωσης που θα του κάνουν οι «Reds». Αυτή θα αφορά συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, με απολαβές που θα αγγίζουν τις 500.000 λίρες ανά εβδομάδα”, τονίζει η εφημερίδα.

Το συμβόλαιο του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού με την Λίβερπουλ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023 και οι συζητήσεις για παράταση της παραμονής του στο «Άνφιλντ» δεν είχαν προχωρήσει τους τελευταίους μήνες. Αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της Daily Mirror, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα διατηρήσει στο δυναμικό της έναν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments