Lifestyle

Ορφέας Αυγουστίδης: «Θέλω να έχω ουσιαστική σχέση με τον γιό μου γιατί στην εφηβεία θα έρθει αντίδραση»

Ορφέας Αυγουστίδης: «Θέλω να έχω ουσιαστική σχέση με τον γιό μου γιατί στην εφηβεία θα έρθει αντίδραση»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Ορφέας Αυγουστίδης: "Τα περισσότερα τα περνάει η μάνα "εξομολογήθηκε ο ηθοποιός για τον γιό του.

Καλεσμένος στο DOT βρέθηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης το Σάββατο προκειμένου να μιλήσει στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός ηθοποιός από τον Σασμό αναφέρθηκε, ευτυχισμένος για τη σχέση που αναπτύσσει μέρα με την μέρα με τον γιο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ορφέας Αυγουστίδης εξομολογήθηκε πως «η καθημερινότητα με το παιδί είναι πολύ ωραία. Κάθε μέρα κάνει και κάτι καινούργιο. Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς. Ναι μεν δουλεύω πολύ αλλά είναι προϋπόθεση να είμαι και εγώ παρών και να βιώνω το παιδί. Αυτό είναι που με κρατάει συνδεδεμένο μαζί του. Ανακουφίζει και τα πιο δύσκολα κομμάτια». Ορφέας Αυγουστίδης - Γονείς

Η σχέση με την γυναίκα του

«Τα περισσότερα τα περνάει η μάνα αλλά κάθε δυσκολία σε κάνει να συνδέεσαι περισσότερο και πιο βαθιά. Θέλω να έχω μια ουσιαστική σχέση μαζί του γιατί ξέρω ότι αργότερα, στην εφηβεία θα έρθει μια αντίδραση».

«Με τη Γεωργία σαν ζευγάρι είμαστε πολύ συντονισμένοι και ότι καινούργιο προκύπτει έχουμε την την ψυχραιμία να πούμε “ώπα, εδώ πρέπει να το ξαναδούμε”. Βρίσκουμε χρόνο και για τους δυο μας» συμπλήρωσε ο Ορφέας Αυγουστίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments