Πολιτική

Δένδιας Πάιατ: Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα επικοινώνησε μετά την ανθρωπιστική αποστολή για την Οδησσό

Δένδιας Πάιατ: Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα επικοινώνησε μετά την ανθρωπιστική αποστολή για την Οδησσό
Επικοινωνία Δένδια Πάιατ: Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές ο Αμερικανός Πρέσβης συνεχάρη τον κ. Δένδια και εξέφρασε την ιδιαίτερη εκτίμηση των ΗΠΑ στις ενέργειες του υπουργού και του υπουργείου Εξωτερικών εν γένει

Επικοινωνία μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια και του Αμερικανού Πρέσβη στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ πραγματοποιήθηκε μετά την ανθρωπιστική αποστολή για την Οδησσό στην οποία ήταν επικεφαλής ο αρμόδιος υπουργός. 

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές ο Αμερικανός Πρέσβης συνεχάρη τον κ. Δένδια και εξέφρασε την ιδιαίτερη εκτίμηση των ΗΠΑ στις ενέργειες του υπουργού και του υπουργείου Εξωτερικών εν γένει, για την στήριξη της ομογένειας, καθώς και για την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας.

Τι είχε γράψει ο υπουργός Εξωτερικών για την επίσκεψη στην Οδησσό

Ο Νίκος Δένδιας έφτασε στην Οδησσό την Κυριακή για να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια, η οποία παραδόθηκε στις Δημοτικές Αρχές της πόλης. «Έναρξη της επίσκεψης στην Οδησσό από το Γενικό Προξενείο που επαναλειτουργεί και όπου συναντήθηκα με ομογενείς μας. Επίσκεψη και στο Μουσείο της Φιλικής Εταιρείας όπου απέθεσα λουλούδια στο Μνημείο του Όρκου των Φιλικών», έγραψε ο Έλληνας ΥΠΕΞ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments