Πολιτισμός

Σε ποια ξενοδοχεία επέλεξαν να διαμείνουν τα μεγαλύτερα αστέρια του Hollywood

Σε ποια ξενοδοχεία επέλεξαν να διαμείνουν τα μεγαλύτερα αστέρια του Hollywood

Πηγή Φωτογραφίας: The New York Times - Vendôm

Τα θρυλικά ξενοδοχεία όπου πέρασαν οι πρωταγωνιστές ένα χρονικό διάστημα της πορείας τους

Ο αριθμός των διασημοτήτων που ζούσαν σε ξενοδοχεία είναι η απόδειξη του πόσο βολικό και πολυτελές μπορεί να είναι ένα μόνιμο check-in. Η έννοια του luxury stay απογειώνεται όταν υπάρχει καθημερινή καθαριότητα, spa και wellness areas, φαγητό, αλλά και κάθε άλλη πιθανή άνεση. Η λίστα σύμφωνα με το glow.gr με τους celebrities που έζησαν για ένα μικρό -ή και μεγάλο- χρονικά διάστημα στα πιο διάσημα hotel στον κόσμο.

Η Kathy Hilton στο Waldorf Astoria

Ως κάποιος που έχει επίθετο με ένα από τα μεγαλύτερα hotel brands στον κόσμο, είναι φυσικό η Kathy Hilton να έχει περάσει χρόνια από τη ζωή της μένοντας σε ξενοδοχείο. Η Hilton μεγάλωσε τα τέσσερα παιδιά της, Paris, Nicky, Barron, και Conrad, στο απίστευτα chic Waldorf Astoria της Νέας Υόρκης, ζώντας στη Σουίτα 30H του κτιρίου Art Deco για εννέα χρόνια συνολικά, όπως εξήγησε στην επανένωση της 11ης σεζόν των Real Housewives of Beverly Hills, λέγοντας πως «ήταν πραγματικά υπέροχο».

Ο Robert De Niro στο Chateau Marmont

Το Chateau Marmont είναι ίσως το πιο θρυλικό ξενοδοχείο της Δυτικής Ακτής τόσο για μακροπρόθεσμες όσο και για βραχυπρόθεσμες διαμονές, και ακόμη και ο ντόπιος Νεοϋορκέζος Robert De Niro παρασύρθηκε από την 93χρονη πλέον κατασκευή σε στιλ Châteauesque. Ο De Niro φαίνεται να έζησε στο Penthouse 64 για μερικά χρόνια τη δεκαετία του ’80 -μια μονάδα δύο υπνοδωματίων που περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και δύο μπάνια, μαζί με μια ιδιωτική βεράντα.

Οι John Travolta και Kelly Preston στο Pink Beach Club Hotel

Ο John Travolta και η αείμνηστη Kelly Preston πέρασαν πολύ χρόνο από τη ζωή τους στις Βερμούδες, όπου έμεναν στο θρυλικό Pink Beach Club Hotel. Η αγάπη τους για το συγκεκριμένο resort αποτυπώθηκε στο “The Suite Life”, ένα βιβλίο του 2011, που έγραψαν από κοινού για την εμπειρία της διαμονής τους. Ο Travolta τόνισε την άνεση της απόλυτης ασφάλειας που παρέχει το ξενοδοχείο, σε σύγκριση με τη διαμονή σε ιδιωτική κατοικία, ενώ η Preston εκτιμούσε περισσότερο την κοινόχρηστη πτυχή της ξενοδοχειακής ζωής, αλλά και όλα τα πολυτελή facilities.

Ο James Woods στο Beverly Hills Hotel

Ο James Woods, ο βραβευμένος με Χρυσές Σφαίρες ηθοποιός γνωστός για τον ρόλο του στα “Once Upon A Time In America”, “The Virgin Suicides” και “Videodrome”, πέρασε μερικά χρόνια μερικά χρόνια της ζωής του στο απόλυτο ξενοδοχείο της California, το Beverly Hills Hotel. Σύμφωνα με το NBC News, το ξενοδοχείο ήταν ιδιαίτερα κατάλληλο για μακροχρόνια διαμονή σε μια ήσυχη πλευρά της California, επειδή κάθε δωμάτιο ήταν εξοπλισμένο με συσκευή φαξ, εκτυπωτή, scanner και private αριθμό τηλεφώνου -αναμφίβολα χαρακτηριστικά που δελεάζουν τους αστέρες του Hollywood. Εκεί, ο Woods βρήκε το ησυχαστήριό του.

Ο Bob Dylan στο Chelsea Hotel

Το ξενοδοχείο Chelsea της Νέας Υόρκης μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη λίστα με διασημότητες που έζησαν μέσα σε αυτό: η Patti Smith, ο Jimi Hendrix, η Janis Joplin, ο Stanley Kubrick και, φυσικά, ο Bob Dylan πέρασαν εκεί αξέχαστες στιγμές το τελευταίο μισό του 20ού αιώνα. Περισσότερο gritty παρά glam, το ξενοδοχείο αποπνέει έναν αέρα εντελώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα και είναι ιδανικό για τους λάτρεις του μαξιμαλιστικού design, των εκκεντρικών γραμμών και των έντονων χρωμάτων. Το μέρος αυτό ήταν το πλέον κατάλληλο για τον boem μουσικό, ο οποίος έγραψε το άλμπουμ του “Blonde on Blonde” εκεί τη δεκαετία του ’60.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments