Ελλάδα

Τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την απόφαση: “Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή” [vid]

Τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την απόφαση: “Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή” [vid]
Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά την πολύωρη απολογία της και σήμερα [5/4] οδηγήθηκε στις φυλακές του Κορυδαλλού

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά την πολύωρη απολογία της και σήμερα [5/4] οδηγήθηκε στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Όμως δε θα πάει σε κανονική πτέρυγα, αλλά σε ένα διαφοροποιημένο κελί, μιας και υπάρχει φόβος για επίθεση από τις υπόλοιπες κρατούμενες.

Οι φυλακές Κορυδαλλού επελέγησαν ακριβώς για τον λόγο ότι μπορούσε να διαμορφωθεί το ασφαλές περιβάλλον για την 33χρονη, καθώς οι κρατούμενες στον Ελαιώνα είχαν διαμηνύσει ότι θα της έκαναν κακό αν την μετέφεραν εκεί.

Επίσης η υπόθεση των τριών παιδιών είναι ακόμα υπό διερεύνηση και η κατηγορούμενη πρέπει να είναι διαρκώς στην διάθεση των αρχών για συμπληρωματικές καταθέσεις αν χρειαστεί.

«Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή»

Λίγο πριν τη μεταγωγή της από την ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού, η 33χρονη μίλησε στο STAR και είπε «ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments