Nέα της αγοράς

United Airlines: Νέες πτήσεις και πάλι μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης

United Airlines: Νέες πτήσεις και πάλι μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης

Πηγή Φωτογραφίας: Tour-market.gr

United Airlines: Επιπρόσθετα στη νέα πτήση από την Αθήνα προς το αεροδρόμιο Washington Dulles που ξεκίνησε το 2021, η United προσφέρει την εποχική καθημερινή πτήση από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη/Newark

Πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης/Νιούαρκ αυξάνοντας σημαντικά τη σύνδεση της Ελλάδας με τις ΗΠΑ ξεκινάει από τον Μάιο η United Airlines. Οι πτήσεις είναι προγραμματισμένες έως τις 29 Οκτωβρίου, ενώ από τον επόμενο μήνα ξεκινά και η ημερήσια, απευθείας, εποχική πτήση της United προς την Ουάσινγκτον D.C., με ημερομηνία έναρξης τις 7 Μαΐου 2022. Η United συνδέει με καλοκαιρινές εποχικές πτήσεις την Ελλάδα από το 2016.

Επιπρόσθετα στη νέα πτήση από την Αθήνα προς το αεροδρόμιο Washington Dulles που ξεκίνησε το 2021, η United προσφέρει την εποχική καθημερινή πτήση από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη/Newark

Ακόμα και μέσα στην εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της πανδημίας, η αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, αναφέρει η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, επέδειξε μεγάλη ανθεκτικότητα και παραμένει ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς και σημαντικές αγορές μας, με σημαντικό ρόλο σε αυτό να διαδραματίζει πάντα η μεγάλη και δραστήρια ελληνοαμερικανική κοινότητα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στην Αθήνα το 2022 με την επανεκκίνηση των απευθείας πτήσεων από την Ελλάδα προς τις ΗΠΑ,» δήλωσε ο Bob Schumacher, Director Sales της United. «Με την επιστροφή των πτήσεων προς τη Νέα Υόρκη και από τον επόμενο μήνα προς την Ουάσινγκτον D.C., οι πελάτες μας στην Ελλάδα μπορούν να επωφεληθούν από τις απευθείας συνδέσεις στις ΗΠΑ, καθώς επίσης και από ένα ασυναγώνιστο δίκτυο προορισμών από τους κόμβους της United στα αεροδρόμια New York / Newark και Washington Dulles, τα οποία προσφέρουν βολικές, απευθείας συνδέσεις σε περισσότερους από 95 προορισμούς σε όλη την αμερικανική ήπειρο. Με αρχή από το Μάιο, και οι 2 πτήσεις θα πραγματοποιούνται με Boeing 787 Dreamliner, προσφέροντας στο κοινό κορυφαία ποιότητα και άνεση, προσφέροντας τη σουίτα United Polaris και την καμπίνα επιβατών United Premium Plus».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments