Πολιτική

Οικονόμου: Ξεκινά νέο πρόγραμμα για 10.000 νέους ανέργους

Οικονόμου: Ξεκινά νέο πρόγραμμα για 10.000 νέους ανέργους

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Οικονόμου: Στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ αναφέρεται, με ανάρτησή του στο Twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ αναφέρεται, με ανάρτησή του στο Twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισημαίνει ότι αφορά την απασχόληση 10.000 ανέργων νέων έως 29 ετών και έχει προϋπολογισμό 65 εκατ. ευρώ, με συγχρηματοδότηση από ΕΣΠΑ.

Δείτε την ανάρτηση

Σοφία Χύτου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Σοφία Χύτου Αρχισυντάκτρια Πολιτικού Ρεπορτάζ
Υπεύθυνη για τον σχεδιασμό, τον συντονισμό και την επιμέλεια της πολιτικής ύλης, με καθημερινή παρακολούθηση των πολιτικών εξελίξεων και της κυβερνητικής δραστηριότητας. Διαπιστευμένη πολιτική συντάκτρια με πολυετή εμπειρία σε τηλεοπτικά, έντυπα και ψηφιακά μέσα ενημέρωσης. Διαθέτει εξειδίκευση στην πολιτική ανάλυση, τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου και τον συντονισμό δημοσιογραφικών ομάδων. Απόφοιτος Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης & Δημοσιογραφίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Επικοινωνία και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.