Αθλητισμός

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ 2-1: “Ζωντανός” στο κυνήγι της πρόκρισης [vid]

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ 2-1: “Ζωντανός” στο κυνήγι της πρόκρισης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ανοιχτοί έμειναν οι λογαριασμοί του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ και θα τους λύσουν σε μία εβδομάδα στην Τούμα

Ο ΠΑΟΚ δικάστηκε στο «Βελοντρόμ», αλλά δεν καταδικάστηκε κι έχει ακόμα μία ευκαιρία!

Ο «Δικέφαλος» ηττήθηκε 2-1 στη Μασσαλία, αλλά το γκολ του Ομάρ Ελ Καντουρί στο 48′  τον κρατάει ζωντανό, για να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς της Τούμπας σε μία εβδομάδα.

Σε μια δύσκολη ευρωπαϊκή βραδιά με ένταση και επεισόδια, ο «Δικέφαλος» στάθηκε στον αγωνιστικό χώρο και τώρα όλα θα κριθούν σε μια εβδομάδα στην Τούμπα.

Τα γκολ του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο η Μαρσέιγ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο δεύτερο που ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του, έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές και αξιόλογες φάσεις.

Η Μαρσέιγ άνοιξε το σκορ στο 13′ με αριστερό βολέ του Βραζιλιάνου Γκέρσον δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο 45′ ο Ντιμίτρι Παγέτ με ένα μακρινό σουτ κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη γράφοντας το 2-0 σε μία φάση που ξεκίνησε από ένα αδικαιολόγητο κόρνερ που παραχώρησε ο Ινγκασον και εκτέλεσε ο Ουντέρ.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Λουτσέσκου πέρασε στο γήπεδο τον Ελ Καντουρί αντί του Τσιγγάρα και στο 48′ ο Μαροκινός παίκτης, από ασίστ του Ζίφκοβιτς και με ένα δυνατό σουτ πέτυχε το 2-1 βάζοντας και πάλι τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι.

Ως τη λήξη του παιχνιδιού οι δύο ομάδες προσπάθησαν για ένα επιπλέον γκολ δημιουργώντας ευκαιρίες, χωρίς να το καταφέρουν.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Μαρσέιγ – Χόρχε Σαμπάολι: Μανταντά, Λιρόλα (63’ Ρονγκιέρ), Κολάσινατς (63’ Καμαρά), Σαλιμπά, Τσαλέτα-Τσαρ, Γκεντουζί, Γκουεγέ, Ζέρσον, Μπακαμπού (46’ Ντινγκ), Παγέτ, Ουντέρ.

ΠΑΟΚ – Ραζβάν Λουτσέσκου: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Τσιγγάρας (46’ Ελ Καντουρί), Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (75’ Μιτρίτσα), Αουγκούστο, Άκπομ (75’ Τσόλακ).

Δείτε τα highlights του αγώνα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments