Καιρός

Καιρός σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου: Θα είναι γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα

Καιρός σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου: Θα είναι γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα

Πηγή Φωτογραφίας: Tripadvisor

Καιρός σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου: Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 22 με 24 και στα νησιά τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Σήμερα Παρασκευή, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα. Η ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης θα περιοριστεί σημαντικά μετά το απόγευμα. Καιρός σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα κεντρικά και τα βόρεια θα γίνουν νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 22 με 24 και στα νησιά τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας. Από το απόγευμα γενικά αίθριος. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και το βραδυ θα ενισχυθούν στα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως από τις προμεσημβρινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθεί και πρόσκαιρη καταιγίδα. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από το βράδυ βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments