Αθλητισμός

Euroleague play offs: 2ος ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τη Μονακό – Τα ζευγάρια

Euroleague play offs: 2ος ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τη Μονακό – Τα ζευγάρια

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο/ Eurokinissi

Με πλεονέκτημα έδρας ο Ολυμπιακός στη μάχη των play offs και αντίπαλο τη Μονακό

Ο Ολυμπιακός εκπλήρωσε το πιο αισιόδοξο σενάριο και τερμάτισε 2ος στην Euroleague μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπάγερν και θα αντιμετωπίσει τη Μονακό στα play offs.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη με πλεονέκτημα έδρας, όπου θέλει 3 νίκες για να προκριθεί στο Final Four του Βελιγραδίου (19-21/5).

Όσο για τα υπόλοιπα ζευγάρια, εκτός από το Μπαρτσελόνα-Μπάγερν, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 13 Απριλίου, όταν και η Μακάμπι υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε.

Κι αυτό γιατί την ίδια ώρα η Εφές ηττήθηκε στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα, κάτι που σημαίνει πως η 5η και 6η θέση είναι ανοικτές. Αν η Μακάμπι κερδίσει τη Φενέρ θα είναι 5η και θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Εφές την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ αν χάσει η ομάδα του Ισραήλ θα είναι 6η και παίξει με τους Ιταλούς και η Εφές με τη «βασίλισσα».

Τα play offs αρχίζουν στις 19 Απριλίου, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές προς το παρόν οι ακριβείς ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού με τη Μονακό.

Τα δύο πρώτα ματς θα γίνουν στο ΣΕΦ, το τρίτο και το τέταρτο (αν χρειαστεί) στο Μόντε Κάρλο και το πέμπτο (επίσης αν χρειαστεί) στο Φάληρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments