Αθλητισμός

Οριστικά χωρίς τον Καρλίτος αύριο στους «Ζωσιμάδες»

Οριστικά χωρίς τον Καρλίτος αύριο στους «Ζωσιμάδες»
Χωρίς τον Καρλίτος ταξιδέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού στα Ιωάννινα το απόγευμα του Σαββάτου (9/4), ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς τον Καρλίτος Λόπεθ θα ταξιδέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού στα Ιωάννινα το απόγευμα του Σαββάτου (9/4), ενόψει του αυριανού (Κυριακή, 10/4, 19:00) καθοριστικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 4η αγωνιστική των play off.

Ο Ισπανός επιθετικός συνέχισε και σήμερα τη θεραπεία λόγω των ενοχλήσεων που «κουβαλάει» από την προπόνηση της Παρασκευής (8/4) στη γάμπα και τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ. Επί της ουσίας η αποστολή των «πράσινων» για τα Ιωάννινα έχει μόνο έναν καθαρόαιμο επιθετικό, τον Φώτη Ιωαννίδη, αφού εκτός έμεινε κι ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος έχει μπει πλέον στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση στον αστράγαλο κι αναμένεται να επανέλθει στο αγωνιστικό πλάνο απ’ το ντέρμπι της 17ης Απριλίου με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε προθέρμανση και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ, Αγιούμπ, με τον πρώτο να ανεβάζει «στροφές» μετά το τράβηγμα στο δικέφαλο και να έχει πολλές πιθανότητες για να προλάβει το clasico με τον Ολυμπιακό.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού αγώνα. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν 21 παίκτες, οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments