Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το μήνυμά της στα νέα κορίτσια

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το μήνυμά της στα νέα κορίτσια
Με δύο αναρτήσεις της η Ιωάννα Παλιοσπύρου απευθύνεται στα νέα κορίτσια συμβουλεύοντάς τα, να κυνηγούν τους προσωπικούς στόχους τους, χωρίς να απευθύνονται σε χαρτορίχτρες και καφετζούδες

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα θέλησε να στείλει στα νεαρά κορίτσια η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της επίθεση με βιτριόλι, με αφορμή τις υποθέσεις της Πάτρας και των Γλυκών Νερών, που συγκλόνισαν, όπως και η δική της, το πανελλήνιο.

Η Ιωάννα Παλισπύρου, η οποία παλεύει να επιστρέψει στην κανονικότητα μετά το κακό που της προκάλεσε η Έφη Κακαράντζουλα, όταν της επιτέθηκε με βιτριόλι, συμβουλεύει με δύο αναρτήσεις της. τα κορίτσια να θέτουν προσωπικούς στόχους, να τους κυνηγούν και να μην απευθύνονται σε καφετζούδες και χαρτορίχτρες για να χειραγωγήσουν άντρες ή την ίδια τη ζωή.

Το μήνυμά της

«Θα ήθελα να απευθυνθώ στα νέα κορίτσια, γιατί πραγματικά με τρομάζει να βλέπω ξανά και ξανά το ίδιο σενάριο μπροστά μου. Ο μόνος τρόπος να γίνεται ευτυχισμένες είναι να θέτετε προσωπικούς στόχους τους οποίους πρέπει να κυνηγάτε, να καλλιεργείτε το μυαλό σας με γνώσεις και να γεμίζετε την ψυχή σας με χαρά και αγάπη. Επίσης, να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας καταλάβουν και θα σας στηρίζουν συναισθηματικά στις δυσκολίες που αναπόφευκτα μας φέρνει η ζωή» αναφέρει η Ιωάννα στην πρώτη της ανάρτηση στο Instragram.

«ΚΑΜΙΑ χαρτορίχτρα, ΚΑΜΙΑ καφετζού και ΚΑΝΕΝΑΣ άντρας δεν θα βοηθήσουν ώστε να χειραγωγήσετε ανθρώπους, την τύχη σας ή την ίδια τη ζωή. Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, όσο όμορφοι κι αν είναι, δεν αξίζουν να σκοτώνετε και να καταστρέφερε κάποιον για χάρη τους. Για να πετύχουμε στη ζωή, πρέπει να επενδύουμε μόνο στον ΕΑΥΤΟ μας και στις ΑΞΙΕΣ μας. Έτσι και μόνο έτσι, μπορούμε να προσελκύδουμε αυτόματα όλα όσα θέλουμε» τόνισε στη δεύτερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments