Lifestyle

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Πέρασα δυο φορές κορωνοϊό, φοβήθηκα πολύ»

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Πέρασα δυο φορές κορωνοϊό, φοβήθηκα πολύ»

Πηγή Φωτογραφίας: NDP

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Πέρασα δυο φορές κορωνοϊό και πέρασα και μια πνευμονία έτσι για να τριτώσει. Δεν ξέρω τι λένε και αν έχω τώρα long covid»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ήταν ο καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης, προκειμένου να παραχωρήσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην υγειά του και εξομολογήθηκε ότι πέρασε δύο φορές κορωνοϊό.

«Πέρασα δυο φορές κορωνοϊό και πέρασα και μια πνευμονία έτσι για να τριτώσει. Δεν ξέρω τι λένε και αν έχω τώρα long covid. Πέρασα εκεί πέρα μια ίωση, μετά δεν είχα κάτι απλά κάπου λογικά το ανοσοποιητικό μου ήταν πεσμένο και ξανακόλλησα γρίπη», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

View this post on Instagram

A post shared by Nikos polyderopoulos (@nikolaospolyderopoulos)

«Έχω άσθμα οπότε φοβήθηκα λίγο. Τις πρώτες μέρες ζορίστηκα τις πρώτες δυο τρεις μέρες, αλλά δεν χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω κι αν θα πήγαινα. Ήθελα να το ξεπεράσω και να μην μπω στη διαδικασία αυτή. Γενικά εγώ παίζω λίγο με το μυαλό μου και όταν είμαι άρρωστος, λέω πως «όχι, είμαι καλά» και επιμένω. Το γυρίζω λίγο, σαν placebo».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πίστη του στον Θεό και αποκάλυψε ότι το Άγιο Όρος είναι το καταφύγιο του.

«Όταν φας χαστούκια στη ζωή σου, αρχίζει και συνειδητοποιείς ότι μέσα σου έχεις μια δύναμη που είναι υπερδύναμη. Οπότε αν το καταλάβεις δεν εξαρτάσαι από τίποτα άλλο πέρα από τον εαυτό σου», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Επίσης, δε δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του σε ό,τι αφορά την «επιφανειακή» συμπεριφορά κάποιων συναδέλφων του.

«Εάν ήξερα ότι φεύγω από την ηθοποιία από δικό μου λάθος, θα ήμουν εντάξει. Όταν φας «χαστούκια» στη ζωή σου, αρχίζεις και συνειδητοποιείς ότι μέσα σου έχεις μια δύναμη που είναι υπερδύναμη. Αν την πιάσεις, σταματάς να λες «αυτός φταίει κλπ», φταις εσύ. Όποτε δεν με αγχώνει να γυρίσω και να κάνω κάποια άλλη δουλειά. Πολλοί άνθρωποι κάνουν πράγματα στη ζωή τους, για να αποδείξουν ότι κάτι είναι, να υπάρχουν, να γίνουν αποδεκτοί στον κόσμο μέσα από τη δουλειά τους όχι από την προσωπικότητά τους.

Βλέπεις έναν άνθρωπο που περνάει και μπορεί να είναι γνωστός. Ας πούμε ότι είναι ηθοποιός. Και μπορεί να φέρεται κακά σε συναδέλφους ας πούμε αλλά λες «Α αυτός είναι καλός ηθοποιός». Αυτός παίρνει μια κάπα, την κάπα του ηθοποιού, γυρνάει σπίτι του, τη βγάζει και δεν είναι τίποτα», σημείωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments